0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

A Casa Moda kiváló minőségű, egyedi ingeket kínál, melyek egyszerre testesítik meg a hagyományt, a friss divatot és kifogástalan eleganciát. A Casa Moda ingeket immár a MrSale Öltönyüzlet kínálatában is megtalálja!

Milyen márka a Casa Moda?

A márkát Heinrich Katt álmodta meg, a cég 1924 óta gyártja a Casa Moda darabjait, köztük népszerű ingjeit is, melyek világszerte gyorsan elterjedtek. Népszerűségük azóta sem csökkent, hiszen a közismerten innovatív textilipari cég egyaránt biztosítja a hagyományokban gazdag, elegáns megjelenést, az egyenletesen kiváló minőséget, miközben a trendeket sem hagyja figyelmen kívül.

Minden tekintetben makulátlan: folyamatosan bizonyítja, hogy helye van az élvonalban. A minőségi, finom anyagok biztosítják az exkluzivitást, anélkül, hogy az anyagok kényesek vagy nehezen kezelhetőek lennének. Épp ellenkezőleg: minden kollekció alapját az OEKO-TEX-100 szabvány határozza meg, a cég mindig is a legjobb európai takácsokkal működött együtt. Az egyedülálló, szabadalmaztatott varrási eljárás biztosítja, hogy minden varrás sima és tiszta.

Mi jellemzi a Casa Moda ingeket?

A Casa Moda egy olyan, az egész világon népszerű, német ruházati márka, amely elsősorban felsőruházathoz kapcsolódó darabokat – ingek, pulóverek, zakók és kiegészítők – értékesít. A márka sikere abban rejlik, hogy minden tekintetben kimagasló színvonalat képvisel. A Casa Moda ingek évtizedről-évtizedre megbízhatóan képviselték ezt az állandóságot, miközben a klasszikus és elegáns stílust szem előtt tartva mindig meg tudtak újulni az épp aktuális divattrendek tükrében. Ennek eredményeként megtalálhatók a Casa Moda kollekcióiban az időtlen alapdarabok és az éppen divatos modellek is.

Milyen Casa Moda férfi ing méretek vannak?

A Casa Moda termékcsalád mindenkire gondol. A széles mérettartomány miatt a vásárlók könnyen megtalálhatják a hozzájuk illő darabot, legyen bármilyen is a testalkatuk.

Amennyiben bizonytalannak érzi magát a méretek terén, online vásárlás helyett jobb, ha eljön személyesen a MrSale Öltönyüzletbe, és szakképzett kollégáink segítenek Önnek a megfelelő méret kiválasztásában.

Milyen fazonokban kaphatóak a Casa Moda ingek?

A márkán belül kiemelkedően széles a választék fazonokból is. Az extra hosszú ujjú és modern szabású ingek (Modern Fit és a Comfort Fit) például nagy mozgásszabadságot biztosítanak azoknak az uraknak is, akiknek nagyobb méretre van szükségük. A kínálatban szerepelnek a sportos alkalmi ingek is, melyek legombolható gallérral rendelkeznek.

Milyen anyagokból készülnek a Casa Moda férfi ingek?

A Casa Moda termékek mind elsőosztályú, gondosan megválogatott és feldolgozott alapanyagokból készülnek, amelyek minőségét a gyártás első pillanatától a polcokra kerüléséig garantálja a márka. Alapvetően az ingek anyaga pamut, mely a különleges gyártási technológiának és az anyag tulajdonságainak köszönhetően rendkívüli szag- és nedvességelnyelő képességgel rendelkeznek. Néhány esetben a pamutot más anyagokkal is keverhetik, hogy egyesítsék azok előnyeit. Könnyen kezelhetőek, szellőznek, így nem csupán a legelegánsabbak közé tartoznak, de egyben ruhatárának legkényelmesebb darabjaivá is válthatnak.

Vannak-e vasalásmentes Casa Moda ingek is?

A Casa Moda ingek egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy egyáltalán nem kell őket vasalni. Ha a megfelelő körülmények között tárolja őket, akkor a vasalója a szekrényben fog megrozsdásodni, Ön mégis minden helyzetben tökéletesen elegáns lesz. Nyaralásra, üzleti útra is magával viheti, a bőröndben sem fog összegyűrődni. Hosszú távon ettől függetlenül érdemes vállfán tárolni!

Milyen ruhadarabokkal lehet párosítani a Casa Moda ingeket?

Mára már a Casa Moda márka kibővült a férfiviselet minden egyes klasszikus darabjával is. Ennek köszönhetően rettenetesen egyszerűen kombinálható, akár márkán belül, akár más márka darabjaival is, mindössze a színek, minták és anyagok harmóniáját kell szem előtt tartania.

Jöjjön el személyesen üzletházunkba, és kínálatunkból segítünk Önnek a legelegánsabb szetteket összeállítani!