Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia faktor | Munkák | Anyagok | Méretek | Tisztítás | Színváltozatok

Azt hiszi, hogy egy üzleti ruházathoz, öltönyhöz, elegáns megjelenéshez elegendő, ha megvesz egy alapdarabot? Manapság már műsorok, videók készülnek arról, hogy mekkora a különbség a felöltözés és aközött, amikor a ruhát kiegészítőkkel együtt „sztájlingolva” vesszük fel. Üzleti kiegészítőink között olyan darabokat ajánlunk Önnek, mellyel dolgozói valóban stílusosan jelenhetnek meg az ügyfelek, partnerek előtt. 

Mennyire számít elegáns viseletnek az üzleti kiegészítő?

A kiegészítők viselése teszi igazán a ruha felöltésének a végén a pontot az i-re. Mit sem ér egy öltönynadrág, ha nincs megfelelő öv hozzá – pont olyan „félbehagyottan” fog hatni, mint egy vőlegény díszzsebkendő nélkül. Néha csak egy kis apróság kell ahhoz, hogy a ruházat teljessé váljon.  Ezek nem csecsebecsék és díszecskék, hanem igenis fontos elemei az elegáns öltözködésnek. Zsebkendő, nadrágtartó, nyakkendők különböző fajtái, kesztyűk, sálak és sapkák: a kiegészítők száma és típusa sokféle, de mind egy célt szolgál: hogy az öltözéket elegáns és stílusos viseletté emelje. 

Milyen munkákhoz illik üzleti kiegészítőt hordani?

Az üzleti kiegészítő minden munkaruhának része lehet, a munkakörtől függ, hogy mennyi „pluszt” kell hozzátenni. Egy ügyvédnek például szüksége van nyakkendőre, díszzsebkendőre, ha fontos tárgyalásra megy. Egy londínernek illik kesztyűt viselnie, de még egy takarítónak, szállodai sofőrnek is kellhet üzleti kiegészítő, például aláöltözet, főleg, ha kültéren is dolgozik. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú üzleti kiegészítők közül?

Erre nem lehet egyértelmű választ adni, hiszen a kiegészítők tárháza változatos, és más szempontokat kell figyelembe venni egy övnél, melyet öltönyhöz viselnek, vagy egy szájmaszknál, esetleg jégeralsónál.

Az biztos, hogy mint az élet minden területén, itt sem az árat kell először nézni, hanem azt, hogy az adott munkakörhöz mi illik legjobban. Más minőségre lesz szüksége egy üzletkötőnek, egy cégvezetőnek és egy portásnak. Jellemzően a bőr, a természetes anyagok, a strapabíró kialakítású masszív textúrák lesznek az üzleti öltözék legjobb kiegészítői, ezekkel nem tud nagyot tévedni. Ha bizonytalan a választásban, jöjjön el a MrSale Öltönyüzletbe, ahol szakeladóink mindig szívesen segítenek eligazodni az anyagok és a stílusok között.

Milyen méretek vannak üzleti kiegészítőkből?

Természetesen az üzleti kiegészítők egy jelentős része is éppen ugyanúgy méretre vásárolható vagy igazítható, mint egy bármilyen más ruhadarab. Üzletünkben rendkívül széles választékban találhatók kiegészítők is – és nem csak széles méretválasztékban, de számtalan színben is. Egy ügyes üzletvezető, üzleti profilt kialakító vezető manapság, a 21. században nem is annyira az egyenruhákat részesíti előnyben, hanem inkább színkombinációkkal, szabásmintákkal, anyagválasztással, vagy éppen a kiegészítők stílusának és színének hangsúlyozásával ér el egységes megjelenést a dolgozói között. 

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

Az üzleti kiegészítőket jó esetben ritkán, de profi módon kell tisztítani. Ha az anyag minősége illik a munkakörhöz, akkor a kiegészítők sem igényelnek nagyobb odafigyelést, mint az öltözék többi része. A cipőket, öveket a hordáshoz igazítva, a többinek megfelelően, ám a kényesebb, esetleg fehér darabokat érdemes a ruházatnál sokkal gyakrabban mosni, vagy inkább tisztíttatni, hiszen ezek idővel könnyen elszíneződhetnek. 

Milyen színváltozatai vannak?

Az üzleti kiegészítők általában valamilyen hagyományos színben készülnek. Alapvetően a kevesebb több elve érvényesül a kiegészítőknél, nem ezek képviselik a megjelenés fő fókuszpontjait. Ettől természetesen el lehet térni, ha a vállalkozás stílusa megköveteli, illetve ha szeretné a kiegészítőkön megjeleníteni a cég brandszíneit. Ha ilyen irányú igényei vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert szinte biztos, hogy tudunk különleges üzleti kiegészítőket ajánlani!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0