Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kiegészítők | Színváltozatok | Anyagok

Szállodai öltönyre van szüksége alkalmazottjai számára? Akkor keresve se talál jobbat az MrSale csapatánál! Üzletünk formaruhaként árulja a szállodai öltönyöket, és különleges képességesünk, hogy gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent. Ha nem talál a kínálatunkban olyat, ami tökéletesen illik elképzeléseihez méretben, anyagban, színben vagy fazonban, akkor elkészíttetjük a szükséges öltönyöket! 

A formaruhák elkészítését csak olyan partnerekkel vállaljuk el, akik biztosítanak minket az alapanyagok, gyártási technikák és egyéb körülmények kapcsán az igényes kivitelezést illetően. Hosszú távon is megéri minket választani, hiszen a későbbi igénylések alkalmával már egy egyszeri utánvétel keretében el tudja intézni a formaruhák beszerzését. A szállodai öltönyökre az Ön igénye szerint hímezni, vagy szitázni is tudjuk a logójukat, emblémájukat is.

Milyen méretek léteznek szállodai öltönyökből?

Tulajdonképpen bármilyen testalkatra tudunk szállodai öltönyt biztosítani, öltönyönként változó, hogy milyen méretben tudjuk a vásárló számára rendelkezésre bocsátani. A kínálaton túl egyedi igényeknek megfelelően tudunk nagyobb és kisebb méretben is szállodai öltönyt biztosítani.  

Korrekt árakkal dolgozunk, a minőségi alapanyagaink ellenére kifejezetten költséghatékonyak vagyunk. Ha nincsenek extra igényei, akkor alapvetően a konfekcióméreteket alakítjuk méretre, ami egy olcsóbb végösszeget jelent. Ha a méretben ehhez képes nagyon kicsi vagy nagy méretre van szükség, akkor megtervezzük azt külön, az alkalmazottra szabottan. Az Ön által megjelölt helyszínen vesszük fel az adatokat és a dolgozók méreteit, amiért külön összeget nem számolunk fel, ahogy azért sem, hogy az elkészített darabokat szintén a helyszínen igazítjuk arra, aki viselni fogja. 

Milyen kiegészítők illenek a szállodai öltönyhöz?

A ruhadarabok úgy lettek kialakítva, hogy gyakorlatilag bármilyen kiegészítő kombinálható a szállodai öltönnyel. Persze az alapvető hármas szabályt a kiegészítők terén tartani kell: a szín-, a minta- és az anyagharmóniát mindig érdemes átgondolni, amikor megszületik az elképzelés arról, hogy milyen is legyen az adott szálloda alkalmazottjainak viselete. Az öltöny mellé tudunk ajánlani megfelelő inget és nyakkendőt is.

Milyen színváltozatai vannak a szállodai öltönynek?

Az öltönyök alapvetően egyszínűek, fekete, közép- és sötétkék, valamint közép- és sötétszürke színű van a kínálatban, de a színek kapcsán is tudunk egyedi igényeket teljesíteni. Amennyiben ettől eltérő igénye lenne színben, ami túlmutat a kínálaton, keresse fel szakeladónkat. 

Természetesen lehet, hogy cége egyedi adottságai valami szokatlan megjelenést kívánnak meg. Ne habozzon merésznek lenni és keressen minket bátran, hogyha valami nagyon formabontót szeretne!

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú szállodai öltönyök közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan öltönyt választani, amely minden időszakban biztosítja a megfelelő megjelenést és azt, hogy az alkalmazottai a lehető leghatékonyabban tudják elvégezni a munkájukat.

Az anyagok tekintetében is rugalmasak vagyunk, tudunk egyeztetni arról, hogy miből is készüljön az az öltöny. Alapvetően olyan öltönyöket tartunk kínálatunkban, amelyek anyaguknak köszönhetően szellősek, kényelmesek. Ezért egy kezdődő kánikulában, napsütéses időben senkinek sem kell attól tartania, hogy „belesül” a ruhájába. A szállodai öltönyök kialakítása esetén gondolkodhat akár a melegebb-hidegebb idő kapcsán külön ruhadarabokban is, attól függően milyenek azok a munkakörülmények, az adott alkalmazottat illetően van-e szükség különböző vastagságú anyagokra. 

A MrSale szállodai öltönyök tökéletesen megfelelnek annak a kritériumnak, hogy elegáns megjelenést kölcsönözzenek viselőiknek a rendkívüli munkahelyen.

Ha kérdése van keresse fel bemutatótermünket vagy érdeklődjön. Telefonon a + 36 20 289 0614-es számon, emailben a [email protected] címen éri el Bálint Edit Formaruha Üzletág-vezetőnket, aki mindenben a segítségére lesz.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0