Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Méretek | Kombinálás | Kiegészítők | Tartósság

Szeretné, ha alkalmazottai egységes, elegáns megjelenést képviselnének – beleértve a biztonsági őr hölgyeket is? Az egységes uniformis jóval több puszta látszatnál! Megbízhatóságot, állandóságot sugall, miközben megerősíti a közösséget, és hosszútávon a cég sikeres jövőjének, elismertségének alapja lehet. 

A biztonsági őr hölgyeknél azonban a megjelenés mellett a mozgás szabadsága is elengedhetetlen, ezért a biztonsági őr kosztüm kiválasztása a szokottnál alaposabb mérlegelést igényel. Szerencsére a MrSale Öltönyáruházban vannak olyan modellek, amelyek minden igénynek megfelelnek! Ha biztonsági őr kosztümre van szüksége munkatársai számára, bátran keressen fel minket. A MrSale nem csak férfiaknak gyárt elegáns, ízléses, minőségi darabokat, hanem a hölgyek számára is biztosít olyan választékot, amivel minden helyzetben a megfelelő stílust tudja képviselni az egyén és a munkaközösség is. 

Milyen méretek léteznek a biztonsági őr kosztümökből?

Kosztümjeink az 50-es méretig léteznek, ezen belül lehetőség van méretre, egyénre igazítani azokat. Fontos odafigyelni az egyéni jellegzetességekre, hiszen vannak, akiknek nem ugyanarra a méretre van szüksége alsó-, illetve felsőruházat esetén. Keressen minket, és mi minden esetben megtaláljuk azt a kombinációt, ami biztonsági őrei számára elegáns, tiszteletreméltó megjelenést kölcsönöz!

Milyen ruhadarabokkal kombinálható a biztonsági őr kosztüm?

A blézerek, a kosztümök felső részei úgy lettek kialakítva, hogy nadrággal és szoknyával is hordhatóak, az alap összeállításon túl szívesen teljesítünk egyedi igényeket is. Nálunk bármilyen kiegészítőt meg tud rendelni az adott ruha anyagából, és más  esetben sincs a szettben kötöttség: kombinálhatóak a kosztüm darabjai bármilyen blúzzal vagy garbóval. Érdemes a ruházat valamelyik elemén megjeleníteni márkája, vagy logója színét, így a brandjét közvetítheti minden egyes dolgozó.

Milyen kiegészítők illenek a biztonsági őr kosztümhöz?

A ruhadarabok úgy lettek kialakítva, hogy gyakorlatilag bármilyen kiegészítővel kombinálhatja. Érdemes az alkalmazottak számára szabadságot biztosítani egy bizonyos szinten, de a hármas szabályt a kiegészítők terén tartsák szem előtt: a szín-, a minta- és az anyagharmóniát mindig át kell gondolni, amikor megszületik az elképzelés arról, hogy milyen is legyen az adott cég alkalmazottjainak viselete. 

Mennyire tartós? Alkalmas-e mindennapi használatra?

Ezeket a formaruhákat olyan partnerekkel gyártatjuk le, akiknek fontos a kiemelt ügyfélkör elégedettsége. Ezért nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi alapanyagok beszerzésre, a kiváló munkaeszközök használatára, és a tapasztalt és tehetséges alkalmazottak megtartására is, így a végeredmény is minőségi. A formaruhák eseten az a cél, hogy  hosszú távon alkalmasak legyenek a mindennapi munkavégzésre, jól bírják a gyűrődést, a szennyeződéssel szemben ellenálljanak, illetve könnyedén lehessen őket tisztítani és tárolni is. 

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Ha ajánlataink, termékeink kapcsán még bizonytalan, szeretne személyesen is tájékozódni, keressen minket meg kérdéseivel telefonon vagy üzletünkben. Tárolási, tisztítási tanácsokkal is szívesen állunk Ön és kollégái rendelkezésére.

Megfizethető? Ízléses? Tartós? A MrSale nem csak férfiaknak gyárt elegáns, minőségi darabokat, hanem a hölgyek számára is biztosít olyan választékot, amivel minden helyzetben a megfelelő stílust tudja képviselni!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0