Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Mikor elengedhetetlen? | Hova illik? | Kombinálás | Kiegészítők | Anyagok

A férfiviselet egyik alapja az ing. Ez persze egy meglehetősen tág kategória, hiszen a nagyon egyszerű, sportos viselettől az alkalmi öltözetig nagyon sok helyen bevethető.  Első hallásra mindenkinek az elegáns megjelenés jut róla eszébe, ugyanakkor a munkahelyen sok esetben akár a mindennapi viselet része. Ilyen eset például a biztonsági őr inge kiemelt intézményekben, hivatalokban, bankokban.  

Milyen esetben elengedhetetlen a biztonsági őr ing?

Vannak olyan munkakörök, ahol az ember egész egyszerűen nevetséges és nem elegáns hatást keltene egy ingben, míg más munkák esetében a cég presztizse múlik azon, hogy a biztonsági őr is megfelelően öltözzön. A munkahelytől függ, hogy mennyire kell elegánsnak lenni: egészen más a helyzet egy telephely őrzése, vagy egy bank biztonságának felügyelete esetén. A biztonsági őrök ruhatára legalább annyira sokszínű lehet, mint ahányféle ing létezik a nagyvilágban. 

Adott esetben a munkavállalók egy „dress code”-ot követnek, vagyis adott szempontok szerinti uniformist viselnek, ahol meg van adva az ing színe és fazonja is. Máskor azonban csak annyit ad meg a munkáltató, hogy az elegáns megjelenés elengedhetetlen. Ilyenkor is tud segíteni a MrSale Öltönyáruház, hiszen kollégáink sok helyzetet láttak már: kikérdezik Önt a céges körülményekről, környezetéről, a munkaadói stílusról és ez alapján segítenek választani. 

Mikor, hova illik viselni a biztonsági őr inget? Hova nem való?

A kifogástalan megjelenés és viselet egyaránt fontos a vezetőknek, a dolgozóknak és a biztonsági szolgálat esetében is. Ezzel tükrözheti a cég megbízhatóságát, szakmai hozzáértését és igényes munkamorálját. Mivel a biztonsági őr ing a mindennapi viselet része, ezért fontos, hogy megfelelő vastagságban, méretben, színben és stílusban legyen a ruhatárában több darab is, hidegebb és melegebb időszakra.

Egy ing nem feltétlenül jelent egyet a hivatalos vagy a munkahelyi megjelenéssel! A biztonsági őröknek kínált ingeink – amennyiben nem kerül rájuk a céges logó –  hétköznapi vagy éppen ünnepi alkalmakra is megfelelőek lehetnek. 

Mennyire kombinálható a biztonsági őr ing? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A megfelelő szín és stílus kiválasztásával, a biztonsági őr inge ugyanúgy kölcsönözhet egy kis ünnepélyességet a laza viseletnek, mint ahogy egy kis lazaságot is csempézhet vele az elegáns megjelenésbe. Csak arra kell odafigyelnie, hogy kerülje a nagy mintákat, az élénk színek halmozását vagy az össze nem illő színek párosítását. Minden egyéb esetben a végeredmény pompás lesz.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Az ékszerek és kiegészítők terén is nagy a szabadság. Egyik oldalon az ing színe és stílusa határozza meg, hogy milyen kiegészítőt lehet hordani hozzá. Ezeknek egymással és az inggel is harmonizálniuk kell, érdemes az ing vagy a nadrág színének megfelelően, különböző árnyalatokban gondolkodni. Másik oldalon természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni a munkahely jellegét, a munkáltató elvárásait és az előírt dress code-ot.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú biztonsági őr ingek közül?

A választás kapcsán az elegancia mellett ugyanolyan fontos szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan munkahelyi inget választania, amit a dolgozó valamilyen szempontból a magáénak érez. Legalább ennyire fontos, hogy ne legyen olyan az anyaga, ami kellemetlen a bőrének. Az egész napos komfortérzetért mindenképpen a természetes anyagokból készült biztonsági őr ingeket ajánljuk!

A biztonsági őr ingek világa kifejezetten színes és széleskörű. Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függően számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale üzletében!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0