Oldal kiválasztása

Varázserejű ingek... :Katt ide!

Harmadik randi: 15 tanács, amit érdemes megfogadni

Ha Ön is ismerkedik és kedvezően alakulnak a dolgai, akkor érdemes minden egyes találkozónál odafigyelni arra, hogy ez így is maradjon! Eláruljuk, hogy mi a legjobb 15 tanács harmadik randi esetén!

Sikerült megismerkednie valakivel, akivel kölcsönös a szimpátia és egyre fokozódik az érdeklődés, úgy tűnik randi randit követ? A harmadik találkozót is érdemes annyira jól megtervezni és átgondolni, mint az elsőt. Cikkünkben tippeket adunk, amolyan íratlan szabályokat, amelyek fenntarthatják a kölcsönös izgalmat, miközben megalapozzák a hosszú távú kapcsolatot és olyan kereteket teremtenek, amik által szinte garantált a siker. Ha ezt elolvasta, a negyedik randi időpontját le is lehet majd egyeztetni, mielőtt elköszönnek egymástól. Nézzük, mi mindenre érdemes figyelni, hogy megerősítse a másikat abban, hogy érdemes folytatni a találkozók sorát.

1. Mikor legyen a harmadik randi?

A harmadik randi kapcsán már nyugodtan gondolkodhat egy egész napos programban, például kirándulásban vagy belföldi városnézésben. Ennek az időpontját érdemes egy hétvégi napra tenni, és ezzel kapcsolatban egyeztetni akár már a második randi végén. Nyugodtan vesse fel, hogy ha jól alakul a találkozó, hogy legközelebb akár már egy egész napot is eltölthetnének együtt. Nézzék össze a naptárjukat, hogy kinek mi a jó alkalom, és keressék meg a legközelebbi időpontot az utazásra. Ha pedig még az első randira szánja rá magát, akkor ez a cikkünk Önnek szól:

2. Meddig tartson a harmadik randi?

A randi hossza éppen úgy függ a résztvevők időbeosztásától, mint az aktuális kedvüktől. Hogy mettől meddig érdemes szervezni a találkozót? Nos, azt az első két randi kapcsán érdemes kipuhatolni. Mikor kel a másik, hogy áll hozzá egy késő esti érkezéshez, milyen teendői, kötelezettségei vannak az adott napon. Ha valaki szeret hosszan lustálkodni egy vasárnap délelőtt, mert nem nagyon teheti meg máskor, vagy angolórája van szombat este hatkor, akkor ezeket a szokásokat és időpontokat mindenképp érdemes tiszteletben tartani. (Egyébként ez nem csak az ismerkedés idejére igaz.) Tehát a megfelelő információk birtokában érdemes belevágni a szervezésnek és átgondolni egy egész napos vagy majdnem egész napos időtöltés ideális változatát.

3. Milyen helyszínt válasszunk?

Forrás: Canva

Igyekezzen olyan romantikus helyet választani, amelyen belül egyaránt megalapozza a partnere biztonságérzetét, ugyanakkor legyen lehetőség arra is, hogy meghitt keretek közt legyenek együtt. Személyre szabott helyszínt válasszon: az első két alkalom során lesz lehetősége kipuhatolni azt, hogy partnere milyen környezetre, körülményekre vágyik és eszerint válasszon helyszínt.

Válogass izgalmas őszi randiötletek közül, olvasd el következő cikkünket:

4. Legyen úriember

Ajánlja fel, hogy elmegy érte, vagy elhozza autóval. Ha valamiért nem tudnak autóba ülni, akkor esetleg ajánlja fel, hogy gyalogosan hazakíséri, főként abban az esetben, hogyha beesteledett, miután a randi véget ér. Ha bemennek valahova, nyissa ki partnere előtt az ajtót, ha beülnek valahova, segítse le a kabátját és húzza ki neki a széket. Részletesebben is olvashat egy korábbi cikkünkben, hogy miként viselkedik egy igazi úriember.

5. Öltözködjön az alkalomhoz illően!

Amennyiben nem szükséges az alkalmi viselet, tehát például nem színházba vagy egy közös sportprogramra mennek, akkor válogasson össze ruhatárából egy sportosan elegáns szettet. Ezzel nem nagyon lehet mellé lőni, a másik fél pedig látja, hogy mennyiben ad magára. Ha bizonytalan, hogy az adott alkalomra mi a legjobb viselet, olvassa el randi ruha tippjeinket. Amennyiben megvan a tökéletes viselet, tekintse meg, hogy mik a férfias férfi ismérvei, hogy biztos legyen a siker.

6. Ne feledkezzen meg az apró bókokról, gesztusokról

Figyeljen oda, hogy a randevú alatt apróbb bókokkal halmozza el kedvesét, amely esetében egyenesen arányos legyen a külső és a belső tulajdonságok dicsérete. Ezzel fejezheti ki, hogy az udvarlás nem csupán a külső tulajdonságoknak szól.

7. Vigyen valami apró ajándékot, már személyre szabottan

Erre a randira érdemes már egy apró, figyelmes ajándékkal készülni, amivel jelezheti, hogy figyel rá és törekszik arra, hogy minél jobban megismerje a hobbijait, az életét.  

virág a harmadik randira
Forrás: Canva

8. Mutassa meg mit tud! Rendhagyó módon.

Ha sikerül megszerveznie a kirándulást, akkor a következő alkalommal akár meglepheti a másikat úgy, hogy alkot valamit a konyhában. Ha a hölgypartner hoz hamuba sült pogácsát a harmadik randira, az egy biztató előjel, de hogyha egy férfi, akkor az már egyenesen kivételes dolog.

9.  Ki legyen a programfelelős?

Ha az első két alkalommal Ön döntött arról, hogy mi legyen a program, kérdezze meg a másikat, hogy van-e valami ötlete, régóta dédelgetett vágya-terve, amit belőhet a GPS-be.  Ezzel kifejezheti együttműködőképességét és figyelmességét egyaránt.

10. Mit csináljanak a harmadik randin?

Valami olyasmit érdemes, amelyben mindketten régóta örömüket lelik, vagy amit mindketten régóta szeretnének kipróbálni és jobb is társaságban, mint egyedül. Ebben az esetben azt is javasoljuk, hogy személyre szabott programban gondolkodjon, illetve gondolkodjanak és leginkább közösen döntsenek. Amennyiben a partnere kifejezetten nyitott és javasolt már korábban is programot, akkor megkérdezheti akár azt is, hogy a program vagy az úti cél legyen-e meglepetés a partnere számára.

11. Tegye el a telefonját a randi alatt!

A személyes jelenlét nagyon fontos egy randin és legyen akárhányadik is, ha a telefonba bújik, könnyen lehet, hogy az lesz az utolsó. Adjon teret annak, hogy teljesen jelen legyen ilyenkor. Ha pedig nagyon fontos hírt vár, vagy muszáj valakinek valamiért felvennie a telefont, jelezze előre, hogy erre sor kerülhet. A randi alatt ne válaszoljon a különböző üzenetekre, ne azzal töltse ki a csendet, hogy szörföl a neten.

12. Legyen önmaga!

Azt mutassa, amilyen. Ne akarjon jobbnak látszani, vagy mindenáron megfeleli a másiknak. Egy életen át úgy sem lehet ezt csinálni. És ha túl sokáig mutatja magát másnak, amilyen, akkor valójában mindkettőjük idejét pazarolja.

13. Figyeljen és emlékezzen!

A beszélgetések alatt teljes figyelme legyen a partneré és lehetőleg jegyezze meg a másik gondolatait, számára fontos közléseit. Ha ez megtörtént az első két esetben, akkor adandó alkalommal ezt finoman jelezze is a másiknak. Ne vigye túlzásba. Elég egy-két utalás arra, hogy mit mondott a másik, de ezzel sose azt üzenje partnerének, hogy ja igen, ezt már mondta, és most ismétli magát. A harmadik randin már jöhetnek a komolyabb témák, de semmi esetre sem a traumák vagy tragédiák.

14. Legyen pontos!

Érkezzen a randira pontosan és ne fogja a késést a buszra, a rossz közlekedésre vagy bármi másra. Az olyan magyarázatokra, mint hogy túl nagy volt a dugó, még segíteni kellett anyámnak a ház körül vagy félúton jött rá, hogy otthon felejtett valamit, nincs szüksége annak, aki fél órát álldogált a hidegben vagy a kánikulában Önre várva. Ha mégis elkerülhetetlen, hogy késsen, azt jelezze mielőbb, hogy a másik számíthasson rá, és szükség esetén arra az időre ideális helyet találjon magának.

15. Tervezzen előre – készüljön a negyedik, ötödik, hatodik randira!

Nem kell túlzásba esni, de azért a harmadik randi tényleg annak az ideje, hogy egyre jobban feltérképezzék, milyen a másik, mivel tölti a szabadidejét, milyen új dolgokat szeretne.  2-3 alkalommal utalhat arra, hogy ezt vagy azt milyen szívesen csinálná majd a másikkal együtt, és ezen belül mondhat nyugodtan olyat is, ami akár több hónapra mutat előre. Például egy nyári szabadtéri koncerten megjegyezheti, hogy akár közösen is kinézhetnének a kedvenc rendezvényükre.

Persze nem kell már most megírni a teljes bakancslistát. De elkezdeni el lehet….

mit csináljunk a harmadik randin
Forrás: Canva

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0