Oldal kiválasztása

Katt ide: Minden öltöny árának a fele visszajár...

Szürke nadrághoz milyen felső illik? Útmutató férfiaknak

Önben is felmerült már a kérdés, hogy a szürke nadrághoz milyen felső illik? A szürke nadrág alapvetően divatos és elegáns darab, legyen akár szövetből vagy farmeranyagból. A legkülönbözőbb alkalmakhoz és egyéni színjegyekhez is illik, ráadásul, mivel semleges színről beszélünk, ezért alapvetően bármilyen más színnel kombinálható.

Azért van néhány tippünk, és irány, amit megfogadva a lehető legelőnyösebben tudja kihasználni a szürke szín adottságait. Szinte végtelen azon variációk száma, amelyekben egy szürke nadrág szerepelhet – elegáns és ízléses viselet:)

Szürke nadrághoz milyen felső illik?

A szürke  nadrág esetén érdemes egy élénkebb színben inget választani. Ha fehér inggel párosítja akkor egy elütő színű övet érdemes hozzá felvenni. Ezáltal karcsúbbnak, magasabbnak tűnik majd, és egy kis izgalmat csempész a szettbe. Ha egy élénkebb, feltűnőbb kiegészítő a szett része, már előnyös lehet a viselet. Ha pedig az ingnek van élénk színe, akkor a nyakkendő lehet azonos a nadrággal vagy legalábbis a szürke egyik másik árnyalatában nyugodtan alkalmazható. Visszafelé is működik a dolog, a szürkével remekül lehet tompítani az élénk árnyalatok harsányságát.

Egy fekete inggel kiegészítve elegáns viselet lehet, de kerülje a szürke nadrág szürke vagy barna inggel való párosítását.

A szürke nadrághoz milyen cipő illik?

Ha barna inggel nem is, barna kiegészítőkkel nyugodtan viselhető a szürke nadrág. Ha például sötétbarna zakót vesz fel mellé, akkor kifejezetten elegáns szettet teremthet egy barna cipővel vagy övvel. Mindig figyeljen tehát a többi kiegészítő szín-, anyag- és mintaalapú harmóniájára. Ennek fényében egy alkalmi bőrcipő és akár egy tornacipő is jó választás lehet, minden attól függ, milyen eseményre, mivel párosítja.

Milyen pulóverrel kombinálja a szürke nadrágot és a pólót?

A pólóra ugyanazok a szabályok érvényesek mint az ingre: ha a szürke nadrághoz fehér inget vagy pólót választ, akkor ahhoz ugyanúgy nyugodtan illeszthet egy élénkebb színű pulóvert. Pasztellszínű póló vagy  ing esetén ugyanazon szín élénkebb árnyalata is jó lehet, az élénk pólóhoz és inghez pedig párosítható a halványabb árnyalatú pulóver. A színek, a stílus, és a minta kapcsán vegye figyelembe az általános szabályokat, ne feledkezzen meg arról, hogy 2-3 színnél nem érdemes többet viselni egyszerre. ÍHa a pulóver-póló/ ing-nadrág színei eltérőek, akkor a kiegészítők színei egyezzenek meg valamelyikkel.

szürke nadrághoz milyen felső

 Szürke nadrághoz milyen felső illik: mit mond rólunk a szürke szín?

A szürke nadrág laza eleganciát sugároz,  egy olyan alapdarab, az alkalmazkodóképességet, a rugalmasságot, a higgadtságot sugározza. Arra utal, hogy minden nehéz helyzetben állni tudja a sarat és ha kell, akkor a háttérből, diszkréten segít, erősít egy csapatot, de a nyilvánosság elé is ki tud állni és meg tud felelni, ha szükséges.

A szürke szín egyfajta nyugalmat, biztonságot is áraszt: ezért egy állásinterjúra, egy különleges alkalomra vagy az első randira is megfelelő választás.

Univerzalitása miatt könnyedén kombinálható, formális és informális viseletként egyaránt tökéletes. A párosítástól függően egyszerre lehet elegáns és laza szett része, ráadásul a kiváló minőségű anyagokból készült szürke nadrágok kényelmesek is lehetnek, miközben elegáns viselet részét képezik. A szürkével egyfajta trenden feletti trendet képvisel, mert az időtlen stílus része: A szürke nadrág gyakorlatilag sosem megy ki a divatból.

Arra kell figyelni, hogy ne legyen egy kissé sótlan, unalmas az öltözködés, ha a rendszeresen visszatérő szürke szín az alapja a ruhatárának. Ezt egy-egy élénkebb színű kiegészítővel, vagy kicsit szokatlan extrákkal izgalmassá, titokzatossá teheti. Gondoljon például Sean Connery-re, akinek a James Bond filmekben a védjegye volt a szürke szín, mégis nők millióinak lett a bálványa. De csakis úgy lehetett szexepil szürkében, hogy a stylistja ügyesen variált a szürke elemeivel.

Ne féljen felkeresni egy szín- és stílustanácsadót, aki elmagyarázza az alapokat: hogy az Ön fizikai adottságai milyen színjegyeket eredményeznek, ezekhez milyen árnyalatok illenek. Ebből fogja tudni, hogy milyen színű ruhadarabokat érdemes kombinálni a szürkével. Egy stílustanácsadó a fazonban, anyagban, ruhatípusokban, stílusokban és trendekben segíti megtalálni az összhangot, ami által a lehető legtöbbet hozhatja ki a ruhatárából.

Íme, néhány cikk ami segít eligazodni a divat íratlan szabályainak rengetegében

Különböző helyzetekben, szituációkban is meghatározó lehet, hogy milyen színeket viselünk, ezért érdemes tisztában lenni a színek valódi jelentésével, üzenetivel. Az egyes színek nemcsak a fizikai tulajdonságai előnyeit vagy hátrányait emelhetik ki: a jellemvonásokat tompíthatják vagy erősíthetik. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük Önnek, hogy melyik színnek milyen üzenete van:

Ahogy ebben a cikkben már említettük, nagyon fontos, hogy egy szettben összeválogatott színek harmonizáljanak egymással. A semleges színekkel alapvetően nagyon könnyű dolga van, de mellette más színekkel is nagy lehet a mozgástér. Ebben az írásban arról olvashat, hogy párosíthatja az egyes színeket egymással:

Ahogy már említettük, fontos az is, hogy az egyedi fizikai tulajdonságok szerint milyen színjegyei vannak. Ehhez kapcsolódóan létezik egy színtípuselmélet, melyet Johannes Itten, svájci festő és művészetpedagógus kísérletezett ki. Az elmélet szerint négyféle színcsoport van, ami alapján ki lehet következni, hogy kinek milyen színek állnak jól.

Reméljük, hogy cikkünkben tudtunk megfelelő kapaszkodókat, praktikus tanácsokat összegyűjteni. Amennyiben úgy érzi, hogy webshopunk darabjai közül számos felkeltette az érdeklődését, de nem tudja eldönteni, melyik is ellene Önhöz a legjobban, vagy járt már szín- és stílustanácsadónál, de még nem teljesen biztos abban, hogy melyek azok a konkrét darabok, amelyek által a lehető legelegánsabban, magabiztosabban, ízlésesebben tud megjelenni, bátran keresse fel üzletünket. Tapasztalt előadóink a megfelelő időt és figyelmet fordítják majd Önre, segítenek kiválasztani az önhöz leginkább illő darabokat és tanácsot adnak az öltözködésben.

Öltözködési tanácsadás jelentkezési lap

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0