Oldal kiválasztása

Öltöny mellé inget vihet tized áron!

A 15 legjobb öltöny márka

Minden férfi életében előbb vagy utóbb eljön az a pillanat, amikor öltönyt kell viselnie. De hogyan válassza ki a megfelelő márkát? Mik számítanak igazán minőségi daraboknak? Mai cikkünkben összegyűjtöttük a 15 legjobbat!

A legtöbb fiú, férfi életében a minőségi öltöny első állomása a középiskolai ballagás, amikor minden végzős diák saját, méretre szabott öltönyt varrat. Ezt még utána sokáig viselheti, ha csak alkalmanként veszi fel, megfelelően ápolja, és nem változik a ruhamérete sem jelentősen. Sokan egészen az esküvőig ezt hordják – ez a következő állomás, amikor öltönyt varrat az ember…

De persze előfordulhat, hogy a kettő között is öltönyre van szüksége, akár egy különleges esemény miatt, akár a mindennapokban. Most összegyűjtöttük a 15 legjobb öltönymárkát, ami segítséget nyújt minden olyan férfinek, aki öltönyvásárlás előtt áll, és tanácstalan, hogy milyet is válasszon.

öltöny márka

A 15 legjobb öltönymárka

Ebben a cikkben most nem csak a luxusmárkák bemutatása volt a fő célunk: „legjobb“ alatt a legkiválóbb minőségű, illetve a legjobb ár-érték arányú darabokat is bemutatjuk.

A minőségi öltöny ismérveiről itt olvashat bővebben.

1. Atelier Torino

Az Atelier Torino egy olasz márka, amely elérhető áron kínál kiváló minőségű öltönyt. A klasszikus itáliai elegancia minden modellen fellelhető, a legmodernebb stílusjegyeket ötvözik a már megszokott formavilággal. Kiváló választás minden olyan férfinek, akinek fontos a megjelenés, és a tökéletesen szabott öltöny. A komplett szett körülbelül 180 000 forintnál kezdődik.

2. Bugatti

A Bugatti neve mára már szinte egybeforrt a luxussal és a legminőségibb anyaghasználattal. Ez az öltönyeik terén sincs másként. A sportos elegancia teljes tárházát felvonultató márka kollekciója közül a még legválogatósabbak is biztos, hogy találnak megfelelő darabot. Az árak terén is még középkategóriába tartozik, egyes darabokat már 100 000 forint környékén is be lehet szerezni.

3. Dolce & Gabbana

Ez a cég a divat egyik zászlóshajója, így az ő tárházukban nem ritkák az egyedi, nagyon ritka anyagból készült termékek és a különleges színek és a minták. A Dolce & Gabbana minden olyan férfinek jó választás, aki ki szeretne tűnni a sorból és divatot teremteni. Az egyediségnek és a legmagasabb minőségnek azonban ára van: legalapabb szettek kezdőára a többszázezer forintnál kezdődik.

öltöny márka

4. Emporio Armani

Az Armani is szintén a luxisdivatipar egyik megkerülhetetlen szereplője, folyamatosan a megújuláson és az innováción dolgoznak. Erre márkára nem jellemző olyasfajta extravagancia, mint a Dolce & Gabbana-ra, az Emporio divatház öltönyei azoknak lehetnek jó választások, akik jó minőségű, klasszikus viseletet keresnek. Az árképzés tekintetében is meglehetősen kedvező ez a márka.

5. H&M

Általában a fast fashion ruhákat nem szokták a legnagyobb luxusmárkákkal együtt említeni, azonban a H&M ez alól kivétel. A svéd óriáscég hű a skandináv letisztultsághoz. Elérhető áron kínál tömegek számára is elfogadható árú és megfelelő minőségű öltönyöket. A H&M termékeit azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik még nem jártassak divat-témakörben, és az első elegáns viseletüket keresik, amikkel beléphetnek az öltönyök világába. Kiemelkedő darabokat talán nem találnak itt, viszont biztosan nem fognak melle nyúlni sem.

6. Hugo Boss

Ismét egy jól ismert márka, a Hugo Boss neve elválaszthatatlan a kiemelkedő minőségtől. Hatalmas, minőségi választékkal rendelkezik, a kollekciójában épp úgy fellelhetők az alkalmi öltönyök, mint a lazább, informálisabb szettek is. Kiváló választás a fiatalabb uraknak, akik már elegánsabban akarnak öltözködni a társaiknál, azonban még nem akarnak felhagyni ifjonti lazaságukkal. Ennél a márkánál is jellemzően a 100 000 Forintos kezdőárral kell kalkulálni.

7. Jack & Jones

A Jack & Jones egy kifejezetten belépőkategóriás öltönyöket gyártó cég. Az anyaghasználat kielégítő, de nem luxus: a feladat ebben az esetben, hanem, hogy elérhető áron nyújtson viszonylag jó minőségű öltönyöket a vásárlóknak. Ez is kiváló választás olyan uraknak, akiknek csak az a fontos, hogy legyen egy öltönyük, amelyet évente egyszer felvesznek, és vendégként megjelenhetnek benne egy esküvőn, ballagáson, vagy egyéb, nem kiemelkedően elegáns eseményen.

8. Manzetti

A Manzetti az esküvőre készülők legjobb választása, olyan kifinomult módon nyúlnak az esküvői öltöny témájához, mint senki más. Csakis a legjobb, legfinomabb anyagokkal dolgoznak és kollekciójukat a mindenkori aktuális esküvői trendek szerint alakítják ki. A legjobb választás az esküvőre készülő uraknak, de azoknak is jó döntés lehet, akik szimplán szeretik a jó minőséget és a választékot. Az árak a MrSale kínálatában 59 990 forinttól indulnak.

9. Massimo Dutti

A Massimo Dutti a fast fashion iparág felső rétegéhez tartozik, magas minőséget nyújt viszonylag kedvező áron. Erre a márkára is a folyton megújulni tudás jellemző. Minden olyan férfinek jó választás, aki fiatalos, ámde mégis hagyománykövető szettet szeretne magáénak tudni, és nem sajnál erre áldozni közel 100 000 forintot.

10. Ralph Lauren

A divatvilág szintén egyik nagy zászlóshajójaként elhíresült Ralph Lauren listánk egyik legexkluzívabb márkája. Csakis a legdrágább és legfinomabb anyagokkal hajlandóak dolgozni. Olyan, érettebb uraknak a megfelelő választás, akik már nem akarnak másoknak megfelelni, vagy a divatot követni, hanem a stabilitást és a mérhetetlen eleganciát szeretnék kifejezni az öltözetükkel. Ehhez azonban mélyebben a zsebbe kell nyúlni, ezekért a felsőkategóriás öltönyökért nem ritka, hogy többszázezer forintot is elkérnek a szaküzletek.

11. S’oliver

Az S’oliver is egy jól ismert fast fashion márka, itt is a cél a funkción van, nem az anyaghasználaton, azonban ez nem jelent rossz minőséget. Nem diktálja, de követi a legújabb divatot, és próbál megfelelni az adott időszak kívánalmainak. Az S’Olivert választó férfiaknak fontos, hogy fiatalos szabású, megfelelő minőségű azonban elérhető árú öltönnyel rendelkezzenek.

12. Seraph Monaco

Laikusok számára ismeretlenül csenghet a Seraph Monaco név, azonban az öltönyök világában jártas férfiak számára nem idegen. A márka megfizethető áron kínál viszonylag jó minőségű öltönyöket. A termékpalettára itt is jellemző az innováció, nem ritka a harsányabb színhasználat és a markánsabb minták. A Seraph Monaco a márkát választó férfi még fiatal, mindenekelőtt az ifjonti hév és a bizonyítási vágy jellemzi, amelyet nem rejt véka alá az öltönyeivel sem.

öltöny márka

13. Tommy Hilfiger

Szintén közismert márka, hiszen a legtöbb nagyobb bevásárlóközpontban lehet vele találkozni. A Tommy Hilfiger kínálatában egyaránt megtalálhatóak a középkategóriás öltönyöktől kezdve a magasabb minőségű, drágább öltönyök is. Ez is inkább a fiatalabb korosztály választása, akik jó minőségű, sportosabb öltözetet kedvelnek, és akik számára fontos a ruhán lévő jól felismerhető márkajelzés.

14. Van Graaf

A Van Graaf márka is ismerősen csenghet, hiszen számos helyen van márkaüzlete. Hatalmas termékválasztékkal rendelkezik, mindenki meg tudja találni a számára megfelelő öltönyt, hiszen a különböző darabok mint szabásban, mint anyagban és színben is sokfélék lehetnek. A középkorú férfiaknak ajánljuk, akik már kezdik értékelni azokat a szakmai és minőségbeli megvalósításokat, amelyeket ez a márka képvisel.

15. Zara

A H&M-hez hasonlóan a Zara divatházat sem kell bemutatni, hiszen szinte az összes plázában van üzlete. A spanyol divatóriás általában merészen nyúl a színekhez és a mintákhoz, illetve az anyagokhoz, azonban öltönyeik meglepően letisztultak. Szintén a fiatalabb férfiak választása, számukra nem idegen, amit ez a márka képvisel. A Zara mellett szól még a kedvező árfekvés és a kielégítő anyaghasználat.

Ha nem tud dönteni a fentiek közül, vagy esetleg más márkákat is szívesen kipróbálna, jöjjön el hozzánk a MrSale üzletébe – felkészült kollégákkal és ingyenes stílustanácsadással segítünk Önnek a megfelelő hétköznapi, vagy alkalmi öltöny kiválasztásában.

Akár középkategóriás, akár prémium öltönyt választ, nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodjon róla, hogy sokáig használhassa. Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogyan NE viselje az öltönyt.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi különbözteti meg a legjobb öltönyöket a többitől?

A cikkünkben bemutatott öltönyöket a vetélytársaiktól a megfelelő szabásvonal, anyaghasználat és innováció különböztetni meg az alsókategóriás öltönyöktől.

Honnan lehet tudni, hogy egy öltöny minőségi?

A minőségi öltöny anyaga az első, ami szembetűnik. E mellett miután az ember magára ölti, az öltönynek kellő súlya van, és jól idomul a testhez – mintha Önre öntötték volna.

Melyek a legismertebb márkák?

A legismertebb öltönymárkák körébe tartozik a Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Jack& Jones, Zara, H&M, Massimo Dutti, S’Oliver és a Ralph Lauren – a többit pedig bemutatjuk cikkünkben!

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0