Oldal kiválasztása

Katt ide: ... ajándékba kap egy inget!

TOP 10 férfimagazin igényes uraknak

Szeretne olyan férfimagazint olvasni, amelyik igényes, sokoldalú és az Ön számára is specifikusan érdekes lehet? Összegyűjtöttük a legigényesebb férfimagazinok krémjét, amiben biztos megtalálja az Önnek valót.

Azon gondolkozik, hogy valamilyen férfi magazint rendszeresen házhoz rendelne? Vagy csak alkalomadtán szívesen olvasna valamit, ami célzottan Önnek szól, tartalmas, praktikus és látványos is egyben? Ehhez nyújt segítséget cikkünk, amelyben olyan minőségi férfimagazinokat gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes lehet kipróbálni. Sokak tetszését elnyerték már, köszönhetően a szakemberek által készült illusztrációknak, a bennük található praktikus tanácsoknak, miközben változatosságot, sokszínűséget képviselnek. 5 klasszikus print magazint és 5 online magazint választottunk ki, amit szerintünk érdemes kézbe, illetve szemügyre vennie.

Top 5 print férfimagazin

Ha amúgy is túl sokat ül a gép előtt és egyébként meg szereti a kézzel fogható dolgokat, rendszeresen olvas, de jobban szereti a rövidebb, informatív szövegeket, mint a nagyregényeket, akkor egy-egy magazinra beruházni igazán megérheti. Íme 5 nyomtatott sajtótermék, amelyek szórakoztathatnak, taníthatnak és élményt nyújthatnak.

1.  Playboy

playboy férfimagazin
Forrás: Flickr

A Playboy kapcsán sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan kerülhet ide ez a magazin? Túl a fedetlen kebleken és az idomokon, meg a hiányos öltözetek válogatott verzióin, valójában csak annyit mondanánk, ez csak egy  szelet a Playboy tortájából. Ezeken felül, temérdek színvonalas cikket olvashat elegáns, tehetséges és sikeres férfiakkal, akik valóban hasznosítható, praktikus tanácsokat is adnak az olvasónak.

A magazin a modernitást képviseli abban is, hogy képet ad az aktuális kütyükről, a legújabb trendekről. Akultúrával, a minőségi szabadidő eltöltésével is foglalkozik, ami egy férfi számára egy hosszú távú kapcsolat megalapozásában segíthet. Egyben ez azt is jelenti , hogy a meztelen testek mutogatása ellenére a Playboy önmagában nem csak az egyéjszakás kalandok, titkos és izgalmas viszonyok, hanem a hosszú távú kapcsolatok híve is, pontosabban azokra is gondolnak, akik tartós viszonyt szeretnének szívük választottjával.

2.  Sport&Style

Sport & style férfimagazin
Forrás: Canva

A negyedévente megjelenő Sport&Style című magazin viszonylag új a piacon, de valóságos hiánypótlásként tekintenek rá. A cikkeknek a sport áll a fókuszában, de ettől még nem jelenti azt, hogy ez egy sportújság. A Sport&Style az eleganciára adó férfiaknak szól. Aa divat és a stílus is nagyon fontos, de ugyanakkora hangsúlyt fektet arra, hogy a belső értékek jelentőségét és dicséretét hirdesse. Persze nem hiányozhat a lapból a szórakozás, szabadidő a pletyka és a hírek sem, és van hely neves személyekkel készített interjúk leközlésére is.

3. Instyle Men

instyle men férfimagazin
Forrás: Canva

Az InStyle Men-t print- és online formában is olvashatja. A magazin nemzetközi hátterű, de kifejezetten a magyar férfiakat célzó cikkeket tartalmaz. A lap olvasmányos írásokkal, interjúkkal, portrékkal egy igazán tartalmas, minőségi kiadvány, az online felületen pedig videó- és podcast adásokat is megtekinthet. Az InStyle Men mögött egy svájci tulajdonú cégcsoport áll, teljesen független médiapiaci kiadványként hirdeti magát. A könnyed hangnem ellenére a lap tartalmas, az aktív, érdeklődő, tudatos, tájékozott férfiak lapja, a minőségi tartalom mellett nagyon fontos a hitelesség, a megalapozott források használata.

4. Forbes

Forbes magazin
Forrás: Wikimedia

Bár nem kifejezetten férfimagazin, de népszerű a férfiak körében a Forbes, melynek print és online formája is létezik. Elsősorban a gazdasággal és az üzleti élettel foglalkozik, így kifejezetten jó választás nem csupán üzletembereknek, hanem mindenkinek, aki szeretne érdemes tisztában lennie a gazdasági és más társadalompolitikai témákkal.

5. APA magazin

apa magazin
Forrás: Canva

Egy folyóirat kezdő és haladó apukáknak, amiben szó esik a gyereknevelés mellett a celeb apukák mindennapjairól, az ideális családi autó kiválasztásáról, de találhat benne családi programajánlókat, és megismerheti azt is, mi éppen a trendi a gyerekek körében. Mindenféleképpen hiánypótló sajtótermék!

TOP 5 online férfimagazin

Most nézzünk néhány kiemelkedő online elérhető médiafelületet, amit érdemes lehet a reggeli órákban, a munkába menet böngészni a tömegközlekedési eszközökön, vagy lazításként, az ebédszünetben.

1. player.hu

playermagazin
Forrás: Player.hu

A Player Media 2012-ben indult és ma már prémium magazinként tartják számon, mely felület közel havi másfél millió olvasót vonz az oldalra. Az izgalmas, kreatív férfiak lapja, melynek elsődleges célja, hogy sokszínű, szórakoztató és minőségi tartalmat biztosítson olvasóinak. A szórakozás, az utazás, a sport, a modern technológia mellett olyan életstílus tanácsadásokat célzó tartalmak is vannak itt, amelyek arra biztatják a férfiak nemzedékét, hogy  legyen igénye egy kiegyensúlyozott, nyugodt környezet megteremtésére is. A player.hu oldal hangsúlyt fektet a családon belüli kapcsolatok harmonikus kialakítására.

2. Igenyesferfi.hu

Igényes Férfi Magazin
Forrás: igenyesferfi.hu

A lap a minőségi öltözködés mellett fontosnak tartja az olyan témákat is, mint a mentális egészség, a munkahely, a karrier kérdései, az emberi kapcsolatok és konfliktusok kezelése és ápolásának ideális megoldásai, illetve a szabadidő, szórakozás témakörben adott tippek. A lapban helyet kapnak az üzleti élet és az aktuális nemzetközi hírek is.

3. fess.hu

fess férfimagazin

A fess.hu szintén egy férfiaknak szóló oldal, ahol a divat, a sport, a karrier mellett megjelennek olyan cikkek is, melyek az önismeretben, a személyiségfejlődésben, a konfliktuskezelésben segítenek olvasóinak. Az üzleti élet mellett, hangsúlyt fektet a kulturális életet érintő cikkek publikálására is.

4. ferfi-magazin.hu

ferfi-magazin
Forrás: ferfi-magazin.hu

A kertészkedésnek, barkácsolásnak, gasztronómiának is külön aloldalakat szentelő magazin a már jól megszokott témák mellett nagy figyelmet szentel a hétköznapok kreativitására. Azoknak a modern férfiaknak szól, akik szerint az otthoni és a házkörüli munkákban való jelentős szerepvállalás fontos dolog.

5. aferfi.hu

Forrás: Aférfi.hu

Aktuális hírek, életmód tanácsadási tippek, divat trükkök és szabadidő, kultúra témakörében írt cikkek találhatóak az oldalon. A lap értékképviseletébe ugyanúgy beletartozik a divatos, sportos férfi, mint a családcentrikus apa-modell. Egyaránt céloz minden élethelyzetben épp otthonosan mozgó, vagy élethelyzetet váltó férfit.

Végül, de nem utolsó sorban, 10+1. ajánlatunk a saját blogunk, ahol számos stílustanácsadó cikkünk mellett praktikus és tartalmas, magánéletre vonatkozó tanácsokat és tippeket is olvashat. A MrSale divatáruház hitvallása nem csak az, hogy egy minőségi, egyedi öltöny öltöztet vagy karóra a siker alapja, de jól tudjuk, hogy minden benyomás, minden kapcsolat  optimális kialakításához elengedhetetlen a megnyerő fellépés, az udvarias gesztusok és a kreativitás. Ezért egyaránt foglalkozunk randi tippekkel, a legjobb férfi parfümökkel, vagy akár irodalommal. Nem csak a férfiak külső megjelenésére gondolunk, hanem a belső tartalomra is. Olvasson kedvére!

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0