Oldal kiválasztása

Katt ide: 50% kedvezmény...

Esküvői tanú ruha: mit vegyen fel?

Szerencsés embernek érezheti magát, ha a barátja Önt kérte fel, hogy álljon mellette élete legfontosabb napján. Az első pillanatban biztosan büszkeség töltötte el – de most egy kicsit elbizonytalanodott, ami a viseletet illeti? Az alábbiakban megpróbálunk Önnek néhány ötletet adni, mit illik az esküvői tanúnak viselnie.

Esküvői tanúként az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan viseletet válasszon, ami megfelel a vőlegény ízlésének, és passzol az ő megjelenéséhez is. Azt hinné az ember, hogy csak egy arának lehetnek speciális kívánságai, pedig bizony sok esetben a vőlegénynek is vannak határozott elképzelései a nagy napról. Talán hosszú évek óta barátok, de nem biztos, hogy kerültek olyan helyzetbe, amelyből kiderült volna, hogy barátjának még a csokornyakkendő látványától is elkezd viszketni a nyaka, vagy rossz emlékei kötődnek a díszes mandzsettagombokhoz…

Vigyázzon ezért az apró kiegészítőkkel és meglepetésekkel, jobb, ha inkább egyeztetnek, hiszen tanúként kiemelt figyelmet kap, és az esküvői fotókon is szerepelni fog – ne legyen kellemetlen emlék az ifjú pár számára!

Amire érdemes odafigyelni esküvői tanúként

Legyen mindenekelőtt elegáns, de csak mértékkel tűnjön ki a tömegből: a vőlegénynek kell tündökölnie. Vegye alapul azt, amit ő visel, és egy kicsit vegyen vissza ahhoz képest. Azt gondolja, hogy ez csak az ara tanújának kell szem előtt tartania? Akkor nagyon téved!

Viselete minden pontján legyen lemaradva három lépéssel a vőlegénytől: tegye egyértelművé, hogy megtiszteli e különös alkalmat azzal, hogy az Ön eleganciája kifogástalan, de a rivaldafényt nem akarja ellopni.

Az is fokozza az összhangot, ha egyeztet a többi fontos mellékszereplővel: a menyasszony tanújának viseletét, sőt, a szertartás környezetét is érdemes figyelembe vennie. A ruhadarabok harmonizáljanak egymással színben, anyagban, stílusban egyaránt. Ha minden körülmény ismert és adott, akkor a nagy napon összesúgnak az eladósorban lévő lányok a háta mögött: ami az eleganciát illeti, ez a pasi tévedhetetlen!

Ötletbörze a vőlegény tanújának

  • Szürke, kék karcsúsított öltönyeinkkel kifogástalan megjelenést biztosítunk az Ön számára, így az alap adott lesz. Természetesen az öltönyöket méretre is igazítjuk Önnek, ha szükséges.
  • Az öltönnyel harmonizáló inget válasszon szettjéhez, de nem árt figyelembe venni a kiegészítőket és a másik tanú színeit.
  • Egy mellény is közelebb viheti Önt a tökéletes eleganciához, figyeljen az anyag típusára (mi a szövetet ajánljuk), tartsa szem előtt, hogy passzoljon a kiválasztott nyakkendőhöz.
  • Ne feledkezzen meg egy elegáns, az öltönyhöz színben és stílusban is illő, más ruhadarabokkal is harmonizáló cipőről! Kiemelten figyeljen oda, hogy a cipőhöz megfelelő övet találjon! Áruválasztékunkban számos stílust, anyagtípust, méretet és színt is kínálunk.

Ha körültekintő, gondoljon a nap hátralevő részleteire is. Nem régimódi, hanem kifejezetten trendi, reneszánszát élő ruhadarab a nadrágtartó, és a hajnalig tartó táncmulattsághoz praktikus is beszerezni egyet.

Milyen kiegészítőt válasszon?

Kérdezzen rá a ceremónia helyszínére, dekorációjára, és annak domináns színvilágával megegyező díszzsebkendőt válasszon! Hideg-meleg, illetve élénk és matt színekben találhat kínálatunkban kedvére valót ide kattintva.

Különleges kiegészítőként csokornyakkendőt is köthet, csak ne felejtsen el erről konzultálni a vőlegénnyel, mert vannak, akik kifejezetten utálják ezt a ruhadarabot! A csokornyakkendő harmonizáljon a díszzsebkendővel, ha mindkét elem szettje része lesz.

Ha szeretne valamit, ami egyezik a vőlegény viseletével, akkor fogjanak össze, és egy aprósággal jelezzék az összetartozásukat: viseljenek azonos mandzsettagombokat vagy nyakkendőcsipeszt a nagy napon.

Egy utolsó tipp: nézze meg jól a dress code-ot!

Könnyen lehet, hogy Ön is kapott egy elegáns meghívót, és a ceremónia helyszínét észben tartva úgy gondolja, hogy minden lényeges információ a birtokában van. Lehet, hogy informálódott a részletekről, de talán épp a lényegről feledkezett meg: pedig előfordulhat, hogy a meghívó a kulcs az Ön viseletéhez, mert tartalmazza a dress code-ot.

Megeshet az is, hogy kiemelt szereplőként Önnel szemben is léteznek bizonyos elvárások, így az Ön meghívója is speciális. Tehát 3 aranyszabály van:

  1. alaposan tanulmányozza a meghívót,
  2. kérdezze ki legalább a vőlegényt, milyen elképzelései vannak,
  3. jöjjön el üzletünkbe, ahol segítünk Önnek akár a dress code értelmezésében, akár a megfelelő színek, szabás és kiegészítők összeválogatásában!  

Amennyiben bizonytalan az öltözéke stílusát, színeit illetően, bátran kérje meg az arát vagy a vőlegényt, hogy kísérje el Önt üzletünkbe. A vőlegénnyel érkezve két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen felkészült kollégáink segítségével mindketten megtalálhatják a számukra megfelelő öltözéket, ami harmonizál is a másikéval.

Sőt külön öltözködési tanácsadásra is tud nálunk jelentkezni. Ehhez nem kell mást tennie, csak ki kell töltenie a következő űrlapot:

Öltözködési tanácsadás jelentkezési lap

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől függ, hogy milyen stílusban kell öltözködni?

Az esküvő helyszíne, stílusa és az adott évszak befolyásolja az öltözetet. A párnak lehet egyedi kívánsága az öltözködést illetően, ekkor ezt kell követni.

Mely színeket lehet bátran viselni?

A kék és a szürke különböző árnyalatait, a rózsaszínt és a lilát nyugodtan hordhatjuk!

Milyen kiegészítőket lehet hordani?

Díszzsebkendőt, csokornyakkendőt, virágot és nadrágtartót.

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0