Oldal kiválasztása

Katt ide: Egy övet kap ajándékba...

Céges ajándékötletek: szülinapra, ünnepekre, búcsúztatáshoz

„Egy szép sál mindig öröm” – mondja Harry a feleségének az Igazából szerelem című ikonikus karácsonyi filmben, amikor igyekszik megspórolni magának a tökéletes ajándék megtalálásával járó stresszt és energiát. Természetesen az ideális céges ajándékötletek ennél személyesebbek, és kevésbé kiszámíthatók – segítünk a választásban!

Bár a napja nagy részét az ember a munkahelyén tölti a kollégáival, ezek a kapcsolatok gyakran felszínesek, így egy-egy születésnap, ünnep közeledtével, vagy egy munkatárs búcsúztatására megtalálni a megfelelő ajándékot sokaknak fejtörést okoz.

Az első felmerülő kérdés az ajándék értéke. Ebben érdemes a többiekkel előre megállapodni, hogy szimbolikus, akár kézzel készített, esetleg nagyobb tárgyi ajándékot adnak egymásnak a kollégák, hogy senki ne jöjjön zavarba egy túlságosan nagylelkű, vagy éppen csupán jelképes meglepetés láttán.

  • Fontos, hogy a választott ajándék minél személyesebb legyen. Segíthet a találó ajándék kiválasztásban, ha ismeri a kollégánk hobbiját, kedvenc állatát, érdeklődési körét vagy ízlésvilágát. Ebben ad néhány tippet korábbi cikkünk, ami személyiségjegyek alapján mutatunk különböző ötleteket.
  • Azt is gondolja végig, hogy kollégája nyitott-e a humoros ajándékokra? Ha igen, akkor bátran válogathat ebből a kategóriából, de fontos itt is betartani a jóízlés határait! A barátságos, egymást ugrató-heccelő munkakörnyezetben eltöltött napokat idézheti fel például egy pólóra nyomtatott közös élcelődés, történet, szlogen. Ugyanakkor fontos felmérni, hogy a fogadó fél is ugyanolyan tréfásnak találja-e a kapott tárgyat, mint mi.
  •  Természetesen az alkalom is meghatározza az ajándék típusát. Az ünnepekre találhat ajándékötletet a karácsonyi ajándékokat ajánló cikkünkben
  • Az alábbi cikkünkben férfiaknak szóló ajándékötleteket gyűjtöttünk össze az olcsóbbaktól a drágábbakig:

Ezen szempontok átgondolását követően az alábbi, az ajándékozás alkalma alapján kategorizált ajándékötletek segítségével reményeink szerint már könnyedén meg tudja találni a kollégájának leginkább tetsző ajándékot.

Céges ajándékötletek szülinapra

Mit ajándékozzon kollégájának születésnapjára? Itt a legfontosabb talán a személyesség, ugyanakkor ez az egyik legkönnyebb műfaj, hiszen az éveinek száma máris megadja az alapot.

1. Gravírozott golyóstoll – ez az ajándék személyes és egyben elegáns.

2. Névjegykártyatartó – azok kollégáknak, akinek fontos a minőség, az elegancia, és szeretik a stílusos dolgokat.

3. Minőségi rövidital – ideális esetben az ünnepelt születésének évéből.

4. Nyakkendő és nyakkendőcsipesz – az elegáns viselet elengedhetetlen kellékei. Nézzen szét kínálatunkban!

5. Bögre – igazi sláger a céges ajándékötletek között, de nem kell, hogy snassz legyen! Egy kedves és személyes felirattal a munkahelyen tartott bögrét is egyedivé teheti.

6. Színházjegy – egy igazi kulturális élmény maradandó emlék lesz.

7. Élményvezetés nagy teljesítményű sportautóval – felejthetetlen élmény a sebesség és az adrenalin kedvelőinek.

8. Vezetéstechnikai tréning – nem csak szórakoztató, de hasznos ajándék is, amelynek segítségével kollégája extrém vezetési körülmények között is magabiztosabban kezeli az autót.

9. Főzőkurzus – remek választás a kulináris különlegességek kedvelőinek.

10. Állatkerti örökbefogadás – az állatok kedvelői számára remek lehetőség a Fővárosi Állatkert egy kiválasztott élőlényének jelképes örökbefogadása.

11. Szabadulószoba – napjainkban nagy sikernek örvendenek a tematikus szabadulószobák, amelyek között mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelőt. Elmehetnek együtt is, így igazi csapatépítés is egyben!

12. Sporteszközök – ha ismeri a kolléga által leginkább kedvelt sporttevékenységet, az ahhoz illő kiegészítő bizonyára elnyeri majd a tetszését.

13. Belépő egy sporteseményre – egy foci- vagy kézilabda meccs, ahol kedvenc csapatának szurkolhat, biztosan felejthetetlen élmény lesz.

14. Kaparós térkép – a legjobb ajándék ötlet világutazóknak, amivel látványossá tehető, mennyi mindent látott már – és menny izgalmas helyre lehet még elmenni!

15. Ajándékutalvány – jolly joker, hiszen a kolléga hobbijára, érdeklődési körére felhasználható ajándékutalvánnyal nem lehet melléfogni.

AJÁNDÉKBA KAP EGY 100% PAMUT, FEHÉR PÓLÓT VAGY EGY ELEGÁNS NYAKKENDŐT!

Minden új feliratkozónk ajándékba kap egy 100% pamut pólót vagy egy elegáns nyakkendőt, melyet boltunkban személyesen vehet át, akár vásárol, akár nem!

Regisztrált vásárlóink az éppen aktuális ajánlatainkon túl, sok hasznos információhoz, extra kedvezményekhez juthatnak.

Céges ajándékötletek ünnepekre

16. Édesség – egy doboz kézműves csokoládénak senki nem tud ellenállni.

17. Bor – talán a legkézenfekvőbb ajándék az ünnepi asztalra tehető minőségi bor vagy borválogatás.

18. Borhűtő mandzsetta – akár a borválogatás kiegészítéseként is adható, ennek segítségével az ital az ünnepi asztalon tökéletes hőmérsékleten tartható.

19. Jégpohár készítő – olcsó és ötletes ajándék, a szünidei családi vagy baráti összejövetelek szórakoztató kelléke.

20. Kávéválogatás – egy csomag különleges kávé a koffeinrajongók örömére.

21. Vezeték nélküli fülhallgató – praktikus és modern ajándék.

22. Könyvutalvány – tökéletes ajándék az irodalom szerelmeseinek az ünnepek alatti kikapcsolódáshoz.

23. Spa ajándékcsomag – kényeztető fürdősó, fürdőbomba, illatgyertya a vakáció alatti ellazuláshoz. Vannak már ezekből férfias változatok is!

24. Kézműves szappan – amennyiben kollégája a bolti ajándékoknál többre becsüli a saját kézzel készített termékeket, az interneten található receptek segítségével Ön is könnyen készíthet mutatós kézműves szappant.

25. Süteménycsomag – a szappanhoz hasonlóan személyes ajándék, amelynek értékét a befektetett munka adja.

26. Múzeumi belépő – a kolléga érdeklődési körének megfelelően meglepheti hagyományos tárlatra szóló belépővel, vagy akár elkalauzolhatja a 130 kipróbálható géppel rendelkező flippermúzeumba.

27. Társasjáték a szünidei családi vagy baráti összejövetelekhez, esetleg céges csapatépítő bulikhoz.

28. Egyedi karácsonyfadísz – akár a cég logójával, akár kézzel készült, biztosan sikert arat

29. Csapatépítés – egy-egy ünnep alkalmából a tárgyi ajándékok helyett vagy mellett kiváló döntés a kollégákat összekovácsoló csapatépítő foglalkozás, amelyre számtalan lehetőség kínálkozik. Remek kikapcsolódást nyújt a gokartozás, a siklóernyőzés, a borkóstoló, a paintball, a bowling, a lézerharc, a kenutúra, vagy akár a falmászás.

Céges ajándék ötletek búcsúztatáshoz

30. Fotómontázs – akár munkahelyet váltani, akár nyugdíjba vonulni készülő munkatárs számára a közösen eltöltött idő emlékét idézik a csapatépítő rendezvényeken, céges karácsonyi partikon, illetve az irodában készített fotókból összeállított emléktárgyak.

31. Karikatúra – a munkatársak és a távozó kolléga személyiségét bemutató karikatúra kedves és humoros ajándék.

32. Vászonkép közös képekből, hogy a búcsúzó munkatárs mindig fel tudja eleveníteni a közösen eltöltött felejthetetlen emlékeket.

33. Emlékpóló – egy-egy közös élmény egy pólóra nyomtatva, amelyre a távozóban lévő kolléga örömmel emlékszik vissza.

34. Növény – egy szép virág a hála és köszönet szimbóluma az együtt töltött időért. Érdemes valami különlegesebbet választani, amit nem a sarki virágárusnál vett!

35. Mandzsettagomb – elegáns ajándék és a Mrsale öltöny kiváló kiegészítője az egyedi mandzsettagomb.

36. Zokni – hóbortos kollégák számára kitűnő ajándék a különféle mintákban kapható, vagy akár egyedileg csináltatott zokni.

37. Rejtvény – egyedi ajándék, amelynek megfejtése egy közös élmény, poén lehet.

38. Túlélőcsomag – a munkahelyen túli jövő mindennapjait megkönnyítő csomag egy kis üveg pálinkát, egy szivart, egy csomag ragtapaszt vagy bármilyen humoros tárgyat tartalmazhat.

39. Munkahelyi búcsúztató újság – a meghitt-humoros lapokon a közösen megélt szép pillanatok idézhetőek fel.

40. Gravírozott ajándéktárgyak – a korábbi munkahely emlékét őrzik.

41. Naptár – A határidők észben tartásához kitűnő segédeszköz. Személyesebb formája a közös élményekről készült fényképekkel ellátott falinaptár. 

42. Kézzel készített meglepetés – jókívánság gyűjtemény. A kollégák a jókívánságokat és a közös élményeket felidéző cetliket egy szépen feldíszített befőttesüvegbe gyűjtik.

Az ajándék mellé keressen egy szép munkahelyi búcsúidézetet is. A linkre kattintva éri el ezt a gyűjteményüket.

+1: Ha további tippekre és inspirációra van szüksége, olvassa el alábbi írásainkat is:

Bízunk benne, hogy a humoros, szívhez szóló, egyedi vagy klasszikus ajándék ötletek felsorolásával segítettünk, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb céges ajándékötletet kollégája számára.

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0