0 Termék
Oldal kiválasztása

Öltönyök meghökkentő árakkal...

Ajándék férfiaknak: 65 meglepetés ötlet különleges alkalmakra

Ajándék férfiaknak: de mégis milyen? Ez a kérdés bizony nem csak Önnek okoz fejtörést. Az urak ízlését nem könnyű eltalálni, de nem is lehetetlen! Cikkünk segítségére lesz, hogy legközelebb igazán örömteli pillanatokat szerezhessen kedvesének, édesapjának vagy fiának.

Ajándék férfiaknak: hogy döntsem el, hogy mi illik hozzá?

Különböző ajándékok különböző korú férfiaknak
Pexels.com

Sokszor mondják, hogy a férfiak kívánságait nem nehéz kitalálni, de ez azért így nem teljesen igaz, egyáltalán nem könnyű nekik igazán találó ajándékot találni. Mi segíthet ebben Önnek?

Elsőként érdemes végiggondolnia, hogy milyen alkalomra szeretné meglepni az ünnepeltet. Ballagás, születésnap, házassági évforduló?

Az ajándék jellegét meghatározhatja az élethelyzet, a kor, és ami még annál is jelentőségteljesebb, az érdeklődés. Nyilván Ön sem ugyanazt ajándékozná érettségi előtt álló kamasz fiának, mint mondjuk a főnökének. Erről bővebben olvashat korábbi, karácsonyi ajándékokat ajánló cikkünkben.

Ha a fentieket végiggondolta, akkor már könnyű lesz választani az alábbi 65 ajándékötletből, amit a legtöbb férfi egészen biztosan imádni fog! A könnyebb keresés érdekében a meglepetés jellege szerint kategorizáltuk az ötleteket.

Bolondos ajándék férfiaknak

Kezdjük a sort azokkal, akik igazán kedvelik a humort, olykor a feketét is.

1. Vicces zokni – saját arcképes, vagy humoros motívumos legyen a fuszekli? Ennek csak a képzelete szab határt
2. Sör-pong szett – legyen szó örök fiatalról, vagy ifjú felnőttről, egy retro sör-pong szett szinte biztosan célba talál!
3. Sportrajongóknak – mez vagy sál a kedvenc focicsapatának színeiben. Vagy ha humorosabbra venné a figurát, akkor épp ellenkezőleg: a legnagyobb rivális csapatpólóját adja ajándékba.
4. Ilyet egészen biztosan nem venne magának az ünnepelt:)
5. Baltadobálás vagy tányértörés ajándékba – kissé szokatlanul hangzik, de épp ezért olyan frappáns és humoros ajándék, ráadásul remek szórakozás!
6. Repülőjegy csak oda – ha az ünnepelt sosem akar lazítani, egy egyszemélyes, csak odaútra érvényes repülőjeggyel már kénytelen lesz szabadságra menni. Előnye, hogy a visszautat maga választhatja ki, rajta múlik, hogy 2 napra vagy 2 hétre megy.
7. „Legjobb évjárat” whiskey születésnapra – keressen olyat, ami egyidős az ünnepelttel.
8. Saját arcképes franciakártya – igazán mulatságos lesz, amikor az önarcképe néz vissza rá a királyról vagy az ászról. A többi lapra pedig rákerülhetnek a családtagok, póker-társak, háziállatok, munkatársak, főnökök…
8. Tematikus szabadulószoba – itt a lehetőség, hogy kijusson az Alcatrazból, vagy más misztikus helyről.
9. Rúdtánc bérlet – ebből még akár valami jó is kisülhet:) A közhiedelemmel ellentétben a rúdtánc már nem csak a nők sportja, egyre több férfi is belekóstol!
10. Mesekönyv, amiben ő a főhős – igazán kreatív és személyes ajándék például apukáknak, ami biztosan mosolyt fog csalni az arcokra

Ajándékok komoly férfiaknak

Nem minden férfi értékeli a vicces vagy épp ironikus ajándékokat, a kivételeknek ebből a listából válogathat:

11. Komolyzenei koncertjegy – egy igazi kulturális élmény maradandó emlék lesz.
12. Könyvutalvány – a regények, vagy versek szerelmeseinek a legtökéletesebb ajándék, hogy gyarapítsák gyűjteményüket. Mert könyvekből soha nem lehet elég!
13. Kulturális túra a városban – az országunk rengeteg kulturális kincset rejt, amelyek felfedezésében segítség lehet egy profi túravezető.
14. Színházjegy – egy üdítő színházi előadás mindig jó választás.
15. Névre szóló naptár – akiknek fontos a rendszerezés, és a határidők, azok egészen biztosan örülni fognak egy ilyen ajándéknak
16. Kedvenc festménye vászonképen – bár nem olyan tökéletes, mint az eredeti, de egy Picasso vagy Monet esetében jóval költséghatékonyabb, ugyanakkor gyönyörű megoldás.
17. Borkostoló – a finom borok kedvelőinek tökéletes lehetőség, hogy egészen egyedi különlegességeket próbálhassanak ki.
19. Főzőiskolai kurzus – a gasztronómia igazi művészet, és egyre több férfi érzi úgy, hogy ez a neki való önmegvalósítási forma. Egy főzőkurzus eredménye pedig lehet akár egy műalkotás is.
20. Kiállítás belépő – a művészetek élményével kevés dolog vetekedhet.
21. Gravírozott pezsgős pohár – a jövőben személyre szóló poharával koccinthat a különleges alkalmakra.

Ajándékötletek az igazi macsóknak

Ha az Ön kedvese igazi alfa-hím, akkor biztos örülni fog az alábbi tippeknek:

22. Súlyzó szett – tökéletes meglepetés férfiaknak, akiknek fontos a testi fittség.
23. Sportautó élményvezetés – valószínűleg minden férfi vágyik rá, mégsem sűrűn van lehetőség egy igazi sportkocsi kipróbálására, pláne versenypályán. Éppen ezért olyan jó ajándék!
24. Horgász bérlet – a horgászat igazán jellemző férfihobbi, és ezzel kimutathatja, hogy fontos az Ön számára párjának szenvedélye.
25. Ejtőernyőzés vagy siklóernyőzés – az igazán bátrak kiváltsága. Ezt az ajándékot ráadásul könnyű a pénztárcára szabni, hiszen Ön dönti el, hogy egy alkalmas tandemrepülést ajándékoz, vagy akár egy egész tanfolyamot.
26. Kalandtúra – ha ünnepelt örökmozgó, egy igazi élménytúra keretén belül próbálhatja ki magát.
27. Foci relikvia – a futball az egyik legkedveltebb sport a férfiak körében. Ha megvan a kedvenc csapat, már csak egy különleges relikvia hiányzik.
28. Steak-kóstoló – habár a férfiak ízlése nagyon eltérő lehet, a steakre szinte senki nem mond nemet. Egy ilyen kóstoló alkalmával pedig olyan ízeket is megismerhet, amikkel a hétköznapokban kevésbé találkozik.
29. Egyedi söröskorsó – azoknak a férfiaknak, akik számára a jól megérdemelt serital elengedhetetelen egy nehéz nap végén.
30. Gitártanfolyam – a tábortűz mellett gitározás az egyik legférfiasabb dolog, amivel könnyű elcsavarni a hölgyek fejét. Ezt adhatja ajándékba kamaszfiúnak, fiatalabb férfiaknak, vagy olyanoknak, akiknek fiatal korában kimaradt, pedig vágytak rá.

Ajándék férfiaknak: milyen igazán elegáns ötletek vannak?

Ajándékok elegáns férfiaknak
Pexels.com

Kortól függetlenül bárkinek adható, akinek fontos a minőség, az elegancia, és szeretik a stílusos dolgokat.

31. Oldtimer autóvezetés – egy ilyen járműben igazán stílusosan hódolhat szenvedélyének.
32. Egyedi mandzsetta gomb – a tökéletes megjelenés a részletekben rejlik. Ha a Mrsale öltöny mellé már csak egy egyedi mandzsettagomb hiányzik, ez nagyszerű ajándék lehet.
33. Igényes étkészlet különleges alkalmakra – ezzel új szintre emelheti az étkezéseket.
34. Szivar készlet – a szivar régi idők óta összekapcsolódik a jómódú életvitellel, eleganciával és kifinomultsággal.
35. Egyedi, hímzett bőrkesztyű – hideg időben is csak stílusosan!
36. Minőségi pénztárca vagy pénzcsipesz – az értékek ne csak jó helyen legyenek, a pénztartó megjelenése is legyen igényes.
37. Szakmai könyvek – aki szenvedélyesen űzi a hivatását, annak a szakmai könyvek hasznosak és élvezetesek egyben.
38. Üveg sakk-készlet – a sakk a legjobbak játéka, egy üveg készlet pedig igazán elegáns és stílusos lehet.
39. MrSale utalvány – mert a férfinak soha nem lehet elég öltönye, inge, kiegészítője. A MrSale-ben egészen biztosan ő is megtalálja a kedvencét!
40. Gravírozott toll – mert mi lehetne sikkesebb, mint egy saját névvel ellátott tollal aláríni a szerződéseket.

Meghitt ajándék férfiaknak az érzelmes pillanatokért

Ha az ünnepelt közel áll Önhöz, és szeretne olyan meglepetést adni, ami akár könnyeket is csal a szemébe, akkor ezek közül érdemes válogatnia:

41. Fotókollázs – gyűjtse egy csokorba a legszebb közös emlékeket, és tegye maradandó élménnyé. 
42. Romantikus vacsora – ha már ismeri a kedvenc ételét az ünnepeltnek, nincs más dolga, mint kiválasztani a tökéletes éttermet, ahol meghitt vacsorában lehet részük.
43. Kézzel készített meglepetés – a kézzel készített ajándékok mindig is a meghitt ajándékok listájának élén fognak szerepelni, hiszen ezekben valóban benne van szíve-lelke.
44. Karikatúra – a saját személyiséget bemutató karikatúrák igazán kedves ajándékok lehetnek.
45. Saját vers – írja le érzelmeit, mutassa ki szeretetét egy versben, mondja el, mit szeret legjobban az ünnepeltben – a  hatás biztosan nem marad el.
46. Különleges újság – egy születésnapon az igazi meglepetés lehet egy, a születése napjáról származó eredeti újság!
47. Hajókázás – együtt ringatózni a vízen… Kevés ennél meghittebb ajándék létezik.
48. Egyedi kupon – mindennapra egy kis ajándék. Az egyedi, kézi készítésű kuponokkal akár egy egész éven át minden nap mosolyt csalhat az ünnepelt arcára.
49. Utcanév tábla – a legendák örökké velünk maradnak, így az utcanév tábla igazi megtiszteltetés lesz.
50. Hobbi utalvány – aki igazán ismernek minket, azok tudják, mi tesz boldoggá. A hobbiutalvány egy rendkívül figyelmes ajándék, ami azt mutatja, hogy odafigyel az ünnepeltre.

Ajándékok örök gyerekeknek

A távirányítós játékok remek ajándékok férfiaknak
Pexels.com

Azt mondják, hogy a férfiak sosem nőnek fel igazán – csak a játékaik lesznek egyre drágábbak. Az alábbiakból válogatva azonban nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia!

51. Trambulinpark belépő – az ugrálás boldogsághormonokat szabadít fel, és egy remek lehetőség arra, hogy szabadon engedjék gyermeki énjüket.
52. Kvízjáték – választhat online, vagy akár élő kvíz játékot is, ami így igazi közösségi élmény lesz, és az ünnepelet kiélheti a benne rejlő versenyszellemet.
53. Moped autóvezetés – gyermekkora legszebb emlékeiben egészen biztosan szerepel ez a különleges kis jármű, és most akár a felnőttkoriakban is ott lehet!
54. Társasjáték – a társasjáték az, amiből valószínűleg sosem öregszünk ki. Egy jó választással az egész család jól szórakozhat.
55. Kalandpark belépő –kihívásokkal és élményekkel teli program egyedül, párban vagy akár az egész családnak.
56. Sárkányreptetés – olyan élmény, mintha csak szárnyakat ajándékozna, ráadásul ez is lehet közös családi móka.
57. Játékkonzol – ki mondta, hogy a technológiai vívmányai csak a gyerekeknek valók?
58. Kedvenc mesefigurás póló – Tom és Jerry, vagy éppen a Pom meséi? Bármelyik is volt a kedvenc, a mesekarakterrel díszített póló nagy örömet okozhat az örökgyerekeknek.
59. Távirányítós járművek – Ön is észrevette a vágyteli csillogást párja szemében, valahányszor a gyerekek távirányítós kütyüket kapnak karácsonyra? Most nem lesz gond, hiszen ezt kifejezetten a felnőtt ünnepelt játéka lesz.
60. Sporteszközök – az örök fiatalság mellett segítsen az örök fittségben is!

A legjobb ajándékok, ha férfi főnökét szeretné meglepni

A főnököknek talán a legnagyobb ajándékot adni, hiszen a viszonyunk baráti és hivatalos egyben. Külön kategóriába szedtük ezért azokat az ajándékokat, amikkel nem lőhet mellé!

61. „Legjobb főnök” bögre – klasszikus és megunhatatlan ajándék, amit könnyű feldobni egy kis extrával. Mi lenne például, ha a bögrére felkerülne főnöke kedvenc mondása is!
62. Borválogatás – a borok kedvelőinek, kifinomult ízlésű főnököknek kitűnő ajándék lehet egy igényes borcsomag.
63. Kávéválogatás – a hétköznapok kihívásaiban biztos társ tud lenni a kávé. Egy különleges válogatással nem csak hasznos ajándékot, de egy igazi gasztronómiai élményt is adhat.
64. Névjegykártya tartó – legyen az Ön főnöke a legstílusosabb tárgyalópartner; egy személyre szabott névjegykártya tartóval ki fog tűnni a tömegből. Ehhez kreatív ötleteket ebben a cikkben talál: 15 elegáns névjegykártya ötlet férfiaknak, amit biztosan megjegyeznek
65. Különleges ajándékötletek különleges alkalmakra – ha további tippekre van szüksége, olvassa el Évfordulós ajándékok: 25 ötletes tipp, amivel meglepheti kedvesét című cikkünket is!

További céges ajándékötletekről ebben a cikkünkben olvashat:


Bízunk benne, hogy cikkünkben Ön is megtalálta a legmegfelelőbb ajándékötletet férfi ismerőse, családtagja számára. Ezzel a 65, férfiaknak szóló ajándékötlettel szeretnék hozzájárulni a boldog és meghitt ünnepléshez!

Ezek is érdekelhetik még…