Oldal kiválasztása

Katt ide: Minden öltöny árának a fele visszajár...

Vicces ajándékok férfiaknak: 55 humoros ötlet

Tartalom

A férfiaknak a legnehezebb vásárolni. Ilyenkor karácsonykor teljes családi kupaktanácsban őrlődnek tanácstalan rokonok úgy, hogy két percenként hangzik el, hogy „egy jó üveg bor”. De ha Ön feldobná a karácsonyt: íme 55 humoros ötlet férfiaknak, hogy a karácsony ne legyen szürke. Lássuk a vicces ajándékokat!

Tudta, hogy az angol királyi családban az a hagyomány, hogy karácsonyra csak és kizárólag humoros ajándékokat adnak egymásnak? Oké, nekik mindenük megvan – de jót tenne, ha egy átlagos családnál is ez lenne a szokás. Hogy miért? Mert a karácsonynak nem arról kellene szólnia, hogy mire van feltétlen szükségünk! Arra ott vannak a mindennapok. A humoros ajándékok pedig egész évben jó kedvre deríthetik a tulajdonosukat. Így azért máris más színben tűnik fel a hasznos kifejezés: már ha Ön is úgy gondolja, hogy a jó kedv hasznos.

„Egy jó üveg bor” megbolondítva – humoros-italos ajándékok

Remek ajándék lehet egy alkohol-diploma
Kép forrása: Unsplash.com

1. Könyvnek álcázott bortartó

Egy könyvbolond és egy borbolond ajándékának tökéletes keresztmetszete. Ezek az izgalmas szerkezetek, amiket egyébként rejtett széfként is használhat bárki, meglévő könyveket utánoznak – de ha kinyitjuk, másfajta igazságot találunk benne.

2. Alkoholsakk

Ebben a vicces játékban, amit nyugodtan nevezhetünk esélykiegyenlítős sakknak is, a bábuk kis felespoharak. Amit leüt az ellenfél, azt meg is ihatja egyből!

3. Vicces alkohol-bizonyítvány

Különösen egy adott ital rajongóinak ajánlott, hiszen egy bizonyítványban, esetleg falra akasztható díszkeretes diplomában az italra jellemző tulajdonságok kerülhetnek a tantárgyak helyébe!

4. Söröv

Egy sörtartó öv mindenképpen jó ajándék azoknak, akik szeretik a kerti partikat.

5. Lombik felespohár

Egy érdekesen kialakított felespohár-készlet mindig jó választás: a lombikokkal különleges hangulatú esteket is lehet adni, de feldobhat vele egy farsangi vagy egy halloween bulit is később.

Klasszikusok új köntösben

Vannak a jól bevált ajándékok, amik annyira klasszikusok már, hogy csak akkor adjuk, ha semmi más nem jut eszünkbe. De miért ne vihetnénk ebbe egy kis csavart?

6. Vicces feliratos tusfürdő

Tusfürdőt annyira snassz ajándékozni, hogy szinte már sértés. De lehet ám kapni különleges (feliratú) tusfürdőket is, mint „bunkóság” vagy „hülyeriasztó” tusfürdő.

7. Zokni

Vannak cégek, amelyek az egyszerű vagy bolondos minták mellett saját képet is szerkesztenek erre a mindennapi ruhadarabra, mint a macska, vagy akár a legkedvesebb unokaöcs képét: milliószor, sormintaként.

8. Bögre

A bögre is lehet unalmas – de nem akkor, ha egy megfelelő felirat díszeleg rajta! Találjon ki valami személyeset, és nyomtattassa a bögrére, vagy válogasson a számtalan humoros feliratból!

9. Nyakkendő

Minden olyan, ahogyan tálaljuk. Készítsen nyakkendőkből „kötélhágcsót”, azaz olyan, menekülésre alkalmas, hosszú kötelet, amivel leereszkedhet valaki egy ablakból. Az ajándék magyarázata: a nyakkendőkkel meghódíthatja a nőket, túljelentkezés esetén menekülhet előlük.

10. Borospohár

Borospohárból is vannak trükkösek: a legnépszerűbb a fordított borospohár, ami egy illúziótrükkel a talpán át tölthető meg, és így is lehet inni belőle.

Ízléstelen ajándékok

Tudjuk, tudjuk, a MrSale olvasóinak többsége szofisztikált úr/hölgy, de mindenki ismeretségében van legalább egy ember, aki soha nem nőtt ki az óvodás viccekből. Nekik ajánljuk az alábbi válogatást – minden magyarázat nélkül, a fantáziára bízva a miértet és a hogyant.

11. Műkaka

12. Dobozból kiugró műmellek

13. Pukipárna

14. Szellentés befőttesüvegben – kinyitás csak saját felelősségre!

15. Penészt ábrázoló zacskók és ételes dobozok – az irodai étellopás ellen

Vicces ajándékötletek játékkedvelőknek

Kép forrása: Unsplash.com

Ezekkel a meglepetésekkel ragyogóan fel lehet dobni a partikat, családi eseményeket, vagy akár csak az unalmas hétköznapokat.

16. Burrito hajító játék

Magáért beszél a társasjáték neve: ideális társas 4 napos karácsonyi összezárás alatt a családnak.

17. Villamos-dilemma társasjáték

A játék a régi morális-etikai alapszituációra, a villamos-dilemmára épít, és rettentő morbid. A játék lényege, hogy két csapatra osztva próbáljuk meggyőzni a villamosvezetőt, hogy a másik csoportot üsse el a játékvillamossal.

18. Sztorikocka

A társasnak rengeteg verziója és kiegészítője van, de itt a lényeg a mesélés, a kreatív sztorizás egy segítő kockajáték segítségével.

19. Csapasd a ritmust!

Egy ritmusütő társas: a társaságnak egy-egy közismert dal ritmusát ütve kell különböző feladatokat megoldani. Igazi feszültségoldó játék, nagy nevetésekkel.

20. Ivórulett

A játék pont az, amit a neve mond, épp annyival más népszerű ősénél, hogy itt a számok helyett körben fekete és piros felespoharak vannak. A többit nem nehéz kitalálni.

Vicces focis ajándékok

Forrás: Unsplash.com

A futball rajongóknak egyértelmű a kedvenc csapat relikviáinak beszerzése – de mit adjon annak, akinek már van mez, kép, labda, kupa, sőt, még papucs is?

21. Mini csocsó

Aki szereti a focit, biztosan odáig lesz egy kisméretű, asztali csocsóért!

22. Gombfoci

A csocsó unokatestvére a gombfoci. Már olyan készleteket is lehet kapni, amelyekben egy-egy híres meccs focistái találhatók. Ha igazán szeretné feldobni az ajándékot, szerkessze a csapatba az ajándékozni kívánt nevét is!

23. Focizokni

Egy igazán egyedi focis zokni egyik lábáról elrúgják a labdát, a másik lábfejen van a kapu: ugyanis a két zokni úgy egy pár, hogy nem egyformák!

24. Focilabdás sörnyitó

A komolyabb darabok góóóól-t üvöltenek, ha felnyitunk velük egy sörösüveget.

25. Focipő

Ez nem focistáknak gyártott stoplis cipő, hanem egy méretes házi papucs, aminek labda formája van.

Humoros ajándékötletek konyhafőnököknek

Vicces ajándékok férfiaknak, akik szeretnek főzni
Forrás: Unsplash.com

Ha az adott férfi szereti a hasát, talán kicsit túlságosan is, vagy éppen szeret főzni, akkor innen vásárolhat neki kedveskedő, vagy csipkelődős ajándékot.

26. Étvágyűző malac

Az étvágyűző malacokat általában a hűtőbe kell tenni. A malac a fény hatására (tehát a hűtő kinyitásakor) röfögő hangot ad ki, a bonyolultabbak még a gazdájukat is megnevezik.

27. Tréfás kötények

Tréfás feliratos kötényből számtalan létezik, kezdve a vadító Mikulás vagy Télanyó-formás sziluettekkel, a főzőtudomány becsmérlését vagy éppen dicséretét hirdető feliratokig.

28. Kutyapopó-zacsiadagoló

Érdekes, de ebből is sok fajta létezik: választhat, hogy szerette inkább egy bulldog, vagy egy dalmata hátsójából szedné-e ki a zacskókat.

29. Mókás tojássütő formák

A tükörtojásnak sem kell ám unalmasnak lenni, ha egyszer lehet bármilyen formájú: állatok, növények, kezdőbetűk, de akár népszerű filmfigura is díszeleghet a tányéron.

30. T-rex tányér

A legtöbb férfiból SOHA nem veszik ki a dinoszauruszok iránti rajongás – őket meglepheti egy tányérba szorult őslénnyel. Tökéletes tálaló férfias meccsek rágcsáihoz.

Humoros élményt ajándékba?

A trabant vezetés is remek ajándék
Forrás: Unsplash.com

Ha a fenti listából még mindig semmit nem talált, ajándékozzon élményt: nem foglal helyet a polcon, nem lesz egy újabb vacak, de biztos, hogy évekig felemlegeti majd!

31. Trabantvezetés

Az idősebbeknek ismerős lesz, a fiatalabbaknak izgalmas: létezik szervezett retro trabantkörút! Az „NDK fenevad’ megszelídítése óriási ajándék lehet egy autók iránt érdeklődő számára.

32. Személyre szóló újság

Legyen bárhány éves, izgalmas ajándékötlet egy, az illető születésnapjának évéből, valós eseményekből készült régi újság, ami az ajándékozott megszületését hirdeti a címlapján, mint szenzációt.

33. Beöltözős élménylövészet

Ha az illető nem fél a lövöldözéstől, itt az idő, ajándékozzon neki élménylövést valamilyen választott témában!

34. Playstation moziban

Kimondottan jó haveri estéket helyez kilátásba, ha mozivásznas játékot ajándékoz szerettének.

35. Autótaposás tankkal

Nem egy elterjedt ajándék, nem is olcsó, de ha valaki odavan a monsterek, a látványautók, az autós show-k világáért, akkor egy életre szóló élmény lesz a számára.

Vicces ajándékok olyanoknak, akiknek mindene megvan

36. Címlap

Ismeri az illető kedvenc újságját? Lepje meg azzal, hogy az arcát a címlapon láthatja! Bekeretezve igazán különleges és maradandó ajándék lesz.

37. Rejtvény, különleges megfejtéssel

Csináltathat keresztrejtvényt, amiben a kérdések közt el tudnak rejteni olyan feladványokat is, amelyek a kettejük közös élményeire alapszik. A megfejtés pedig a megajándékozott neve lesz!

38. Személyre szabott Oscar-díj

Már csak azt kell kiválasztania, milyen kategóriában jusson neki a híres szobrocska.

39. Köztéri óriásplakát

Béreljen neki plakáthelyet, amin az arcképe szerepel – akár egy hírességé.

40. Szeretetbefőtt (vagy semmi)

 Ez a „nem kérek semmit” tökéletes megvalósítása: egy felcímkézett, üres üveg, amiben nincs más, csak szeretet. Az meg ugye láthatatlan.

Vicces ajándékok korosztályról-korosztályra

A héliumos lufi is remek ajándék a kisfiúknak
Forrás: Unsplash.com

 Mit adjon kis-, közepes- és nagyobb férfiaknak? Összegyűjtöttünk korosztályonként egy-egy ötletet:

41. Héliumos lufi-szett

Kisfiúktól kamaszokig. Egy bizonyos kor után már nem maga a lufi, hanem a belekerülő hélium lesz az izgalmasabb, ami belélegezve elváltoztatja a hangot. Ez – ésszerű mértékben – veszélymentes szórakozás, hagyja, hadd játsszanak vele a kamaszok!

42. Matekos óra

Középiskolásoknak ajánlott: ezen a vicces órán a számok nem eredeti formájukban szerepelnek, hanem egy-egy bonyolult matematikai képlettel vannak jelölve.

43. Stresszlabda

A munka világában való első szárnypróbálgatás idejére épp megfelelő ajándék egy mókás stresszlabda.

44. Boxkesztűs toll

Ha már nem kezdő a munka világában, akkor a stresszkezelés magasabb fokozatára léphet az ajándékozott. Munkahelyi párharcra is alkalmas, azaz tökéletes szakmai döntések járnak a nyomában.

45. Vicces, öreges házipapucsok

Korosodó férfiaknak, akárhány verzióban.

Vicces feliratos holmik

Forrás: Unsplash.com

A vicces ajándékok sorában örökzöldek a feliratos dolgok – nézzünk ezek közül párat!

46. Vicces lábtörlők

A skála a „és pálinkát hoztál-e?” felirattól egészen az élethű kutyagumit ábrázoló lábtörlőig terjed.

47. Vicces, személyes feliratok pólókon

Ki ne örülne, ha ő lenne a család „tökéletes férfija” – legalábbis a póló szerint?

48. Férfi hőmérő

Ismerjük a férfi lázat: 36,1 foknál még a kihűlés veszélyezteti, 36.5-nél hívatja a papot. Ez a skála segít értelmezni a férfi hőmérsékletét!

49. Vicces szettek

Egy humoros bögre az már jó, de miért ne legyen párban? A vicc egyik fele az egyik bögrén, a képi magyarázat és a vicc poénja a másikon.

50. Vicces alsógatyák

A pikánsabb humor kedvelőinek, vagy jókedvű férjeknek tökéletes ajándék lehet.

Vicces ajándékok fillérekből

Egy vicces kép is jó ajándék lehet
Kép forrása: Unsplash.com

Nem kell, hogy az ajándék drága legyen: nézzünk néhány vicces ajándékot, ami minimális befektetést igényel!

51. Álbonbon

Ez bizony sok munkával készül, de valóban fillérekből, ugyanis szépen csomagolt, nyers kelbimbóról van szó.

52. Karikatúra

Már számtalan számítógépes online, ingyenes program kínál karikatúrává alakítást fotóból. Önnek nincs is más dolga, mint elkészíteni, kinyomtatni és bekeretezni.

53. Túlélőcsomag

Na, nem olyan, hanem olyan hétköznapi: levespor befőttesüvegben, hozzá kényelmetlenül hosszú leírás az elkészítésről.

54. Gyerekrajz pólón

Ehhez kell egy óvodás a családban: kérje meg, hogy ruhafilccel rajzolja le egy pólóra az ajándékozottat! Mindenki gyönyörködni (nevetni) fog az eredményen.

55. Home made sörnyitó

Mivel sörnyitó minden, ami a világon létezik, és van pereme, ezért a vicc kedvéért rakjon három véletlenszerű tárgyat egy dobozba, és írja rá: sörnyitó-szett. Reméljük, rokona, barátja is érteni fogja a humort!

Ugye, hogy nem is olyan nehéz a férfiaknak vásárolni? Derítsse szerettét jobb kedvre egy vicces, humoros ajándékkal. Reméljük, a fentiekkel segítettünk – ha pedig exkluzívabb ajándékot keres, további tippeket talál ide kattintva!

Egy kollégája esküvőjére szeretne ajándékot adni, de nem tudja, hogy mit? Olvassa el következő cikkünket, ez segíthet a döntésben:

Ajándék esküvőre kollégának: 15 szuper ötlet

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0