Oldal kiválasztása

Katt ide: 50% kedvezmény...

25 meglepetés férfiaknak: mit válasszon szeretteinek?

A nőkkel annyival könnyebb! A klasszikus női ajándékok, mint a parfüm, a sál, vagy a virág férfi-megfelelői azonban mintha hiányoznának a lehetőségek közül. Pedig a meglepetés férfiaknak is ugyanolyan jól esik; mutatunk néhány ötletet!

5 vidám szülinapi meglepetés férfiaknak

Ha születésnap, akkor bizony jobb, ha felkészülünk: a férfiakat ugyanúgy megviseli a saját koruk, mint a nőket. Ezért hát jobb, ha férfi szeretteit vidám, humoros formában ajándékozza meg, esetleg olyan meglepetést eszel ki a számukra, amellyel gyermeki énjükre emlékezteti őket.

1.Társasjáték

Egy társasjáték azért is jó ötlet, mert egy születésnapi buliban egyből ki lehet próbálni. Már csak az a feladat, hogy keressen valamilyen témát, vagy társasjáték-típust, amit szerette kedvel – manapság már szinte minden híresebb ifjúsági regényből, sorozatból, számítógépes játékból találni fog társas-verziót is.

2. Vicces sörös zokni, sörös dobozban

Talán apróságnak tűnhet, de ha a férfi sör-rajongó, akkor szellemes kis meglepetés lehet, hiszen valódi sörkülönlegességnek van álcázva az ajándék.

3. Kukára helyezhető focikapu

Ez az ajándék bizony el is kél majdnem minden háztartásban, ahol férfiak laknak – sőt, talán jó lenne szennyeskosár-tartós focikaput is kitalálni. A kapu játékot csinál a szemét kidobásából, zenél, fütyül ha gólt kap. Kell ennél több egy focirajongó szívének?

4. Sörhas övtáska

Ez az ajándék elveszett valahol az alpári és a gyermekded közt, éppen ezért biztos siker fogja övezni. Ezt a szőrős sörhas formájú övtáskát azonban – vigyázat! – inkább izmosabb férfiaknak illik adni, a születésnapján senki nem örül egy esetleges találó megjegyzésnek a kilóit illetően.

5. Söröskupak-gyűjtő fadoboz

Ha még nincs gyűjtőszenvedélye az illetőnek, ez tökéletes kezdés lehet! A kupakokat egy csinos, direkt a célra készült, átlátszó műanyag oldalú dobozba lehet dobálni, és amikor már kész a gyűjtemény, kiváló lakásdekorációs elem is válik majd az ajándékból!

5 komoly meglepetés férfiaknak

Persze nem minden férfi szereti a viccelődős, játékos meglepetéseket. Ha az ünnepelt inkább érett természet, akkor inkább ajándékozza meg valami kevésbé humoros meglepetéssel! Lássuk a komolyabb ajándékötleteket.

6. Óra

Ha mégiscsak lenne klasszikus férfi ajándék, ez volna az: egy jó óra olyan ajándék, amit a férfiaknak ballagástól kezdve a nagyobb évfordulóig lehet vásárolni. Nincs belőle soha elég, és lássuk be, egy komoly férfi általában ezt az egy kiegészítőt váltogathatja a szerelésében.

7. Dekantáló-készlet

Ha a férfi a borozás, borok nagy rajongója, itt az ideje beszerezni neki egy borozáshoz szükséges felszerelést. Kategóriát fog lépni a z italozás élménye!

8. Világ fűszerei/teái/paprikái csomag

A férfiak többsége valamilyen kulináris élvezet rajongója. Van, aki főzni szeret és a jól készített ételekért rajong, van, aki a csípős ízek szerelmese, vagy a teázást, kávézást űzi mesterfokon. Kis utánajárással biztosan talál olyan ajándékcsomagot, válogatást, ami garantáltan nem fog a polcon porosodni az adott személynél.

meglepetés férfiaknak

9. Színházjegy, koncertjegy

Ehhez nagyon jól kell ismerni az adott személyt. Lehetőleg ne ültesse be a nagypapát egy interaktív, kísérleti bábelőadásra, ahol az első négy sor esőkabátot és búvárszemüveget is kap, mert szüksége lesz rá az előadás közben. H jól lövi be az ajándékozott ízlését, akkor olyan élményt tud neki adni, amire éveken át jó szívvel emlékezhet.

10. Elegáns apróság

Ha a szerette, ismerőse nem közeli rokon vagy barát, akkor érdemes olyan ajándékon gondolkoznia, ami még nem hozza zavarba őt. Egy elegáns öngyújtó, toll, nyakkendőtű vagy hasonló apróság kiváló megoldás lehet, és higgye el, ebből is felismerni a minőséget – nem fogják spórolósnak tartani miatta!

5 kreatív meglepetés férfiaknak

Ha kreatív meglepetést akarunk adni, akkor a legjobb, ha élményajándékot adunk. Úgy érdemes az élmények közül választani, hogy valamennyire a megajándékozni kívánt férfihoz illő ajándék legyen, ám az ajándék nyugodtan kilóghat kicsit a komfortzónájából!

11. Virtuális valóság élménypark

Ha férfi szerettünk egyébként szereti a játékokat, vagy szokott is számítógépes játékon játszani, tökéletes ajándék lehet a számára egy virtuális valóság élményparkban tett látogatás, ahol ultramodern technikával felszerelt játékokat próbálhat ki.

12. Szabadulószoba

Egy jó szabadulószoba egy kisebb vagy nagyobb társasággal tökéletes ajándék lehet azok számára, akiknek jó volna egy kis kikapcsolódás. A szabadulószobát kimondottan ajánlják stresszes helyzetben lévő embereknek is, hiszen egy órára garantáltan kiszakít a hétköznapokból!

13. Gasztroélmény

Számtalan gasztroélményt lehet már vásárolni a látványfőzéstől a borkóstolóig, sőt, az illat-élményig, ahol egy kiválasztott fűszer adja a közös főzés és étkezés alapját.

14. Bortanfolyam

A legtöbb férfi titkos vágya, hogy egyszer maga készítse sörét, borát, pálinkáját. Ennek tökéletes megalapozója lehet egy bortanfolyam, ahol nemcsak a borok ízlelése, felismerése, de a készítésének titkai is szóba kerülhetnek.

15. Rafting túra

Ha férfi ismerőse nem idegenkedik a kihívásoktól, szereti az adrenalint, nem utálja, ha vizes lesz, akkor nagyon jó élményt jelenthet számára egy vadvízi evezés. Manapság már nagyon sok formája elérhető, helyszínek, személyek számától függően számtalan lehetőség áll rendelkezésre!

meglepetés férfiaknak

5 Házi készítésű meglepetés férfiaknak

Ha a házilag készült meglepetésre esik a választása, nincs könnyű dolga, jócskán ki kell használnia minden kreativitását, amikor olyan ajándékot akar adni egy férfinak, ami kézzel készült, és még hasznát is veszi. De nem lehetetlen. Lássuk csak!

16. Kézzel díszített felespoharak

Ehhez még rajzolni sem kell tudni: sablont is lehet kapni bármelyik hobbiboltban. Egy megfelelő üvegfestő tollkészlettel és egy egyszerű feles-készlettel gyönyörű, kézzel készült poharakat ajándékozhat!

17. Térkép, amin bejelöli élete legfontosabb pontjait

Egy nagy méretben kinyomtatott térképet érdemes fára, vagy üres keretre kasírozni, majd díszes gombostűkkel bejelölni rajta a legfontosabb helyeket, amelyek az illető életéhez köthetők. Nagyon szép falidísz lesz belőle.

18. Falióra

Szintén egyszerű ragasztással, a legszimplább tapétaragasztó segítségével kézzel készített faliórát adhatunk szerettünknek. Ehhez nyomtasson olyan képet, vagy esetleg fotót, ami befedi az óra lapját, és egyszerűen ragassza rá a felületre. Óraalapot hobbi boltokban kapni különböző méretben és formában. A végeredményt a tartósság érdekében érdemes lelakkozni!

19. Kézzel készített likőr

Bár a likőrt általában női italnak tartják, vannak olyan tömény italkeverékek, amelyeket nyugodt szívvel adhatunk férfiaknak is, mint a borókalikőrt, vagy a mentás likőrt.

20. Sörcsokor

És végül ismét egy kisebb kaliberű, olcsóbb, de kreatív, kézzel készített ajándék: könnyebb, dobozos söröket lehet bármilyen formában „tálalni” az ajándékozottnak. Kedvencünk a hosszú virágcsokor formáját mintázó, levelekkel és színes kreppel keretezett sörcsokor. Megható!

meglepetés férfiaknak

5 ajándékdoboz férfiaknak

Bizony van olyan is, hogy távoli szerettünk, férfi kollégánk számára keresünk valamit: ilyenkor az udvariasság szerint olyan ajándékot kell választanunk, ami se nem személyeskedő, sem nem apróság: egy meglepetés boksz tökéletes választás erre az esetre!

21. Whiskey ajándékbox

Szintén klasszikus: a férfiak többsége rajong valamelyik jó whiskey-ért. A különböző nagyságú ajándékcsomagok többsége valamilyen „egyéb” tárgyat, gasztronómiai kiegészítőt is rejt, amit az itallal együtt érdemes fogyasztani.

22. Grillezős ajándékbox

Ez is olyan ajándék, ami biztosan tetszeni fog a férfinak, akit meglep vele, ugyanis az ajándékboxban a grillezés kiegészítői vannak: olyan, húsokhoz és grillfűszerekhez illő zöldség és gyümölcskrémek, amikkel fel lehet dobni bármilyen kerti partit.

meglepetés férfiaknak

23. Különleges válogatások

Egészen elképesztő válogatásokat kínálnak a piacon, például cipőfényezők és csokoládék párosításával olyan férfias ajándékdobozokat állítanak össze, amik a csokoládés a cipőkrém színének egyezésével vonják magukra a figyelmet.

24. Kávés ajándékcsomag

Egy kávés ajándékcsomag abban különbözik egy kávéválogatástól, hogy a kávé mellett habosító pálca, bögre, kávébabos illatgyertya, kávés csokoládé, és más, a napi feketéhez kötődő tárgyak is szerepet kapnak benne.

25. Divat-boksz

Számos olyan ruhamárka, üzlet van, akik kedveskedő ajándékcsomagokat készítenek, például pénztárcát és övet, vagy éppen nyakkendőt és mandzsettát tesznek egy díszdobozba.

25, férfiaknak szánt meglepetés-ötletünk közül biztosan mindenki talál magának, a pénztárcájának és az ünnepeltnek megfelelő ajándékot – de ha mégsem, nézze meg alábbi cikkeinket is:

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0