Oldal kiválasztása

Katt ide: Minden öltöny árának a fele visszajár...

Tippek a különböző mintájú ruhadarabok párosításához

Különböző mintájú ruhadarabok helyes összeállítása kifinomult ízlésre vall, és az átlagostól eltérő egyedi megjelenést biztosít. A stílusos öltözködésben a legtöbb fejtörést ez a feladat szokta okozni. Ha nem vagyunk elég rutinosak, természetesen a legegyszerűbb megoldás, ha ezt kihagyjuk és mintás ruhadarabot minta nélkülivel kombináljuk, pl. kockás zakóhoz vagy csíkos inghez egyszínű nyakkendőt választunk.

Most viszont elmondom, és bemutatom képekben is, hogyan válasszanak mintás inghez mintás nyakkendőt, vagy mintás zakóhoz mintás kiegészítőket úgy, hogy az ízléses és egyedi legyen!

Csíkos ing + csíkos nyakkendő

Arra kell odafigyelni, hogy a nyakkendőben ugyanolyan szélességű vagy távolságú csíkozás legyen, mint ami az ingben is megtalálható.

Csíkos ing + mintás nyakkendő

Itt arra kell odafigyelni, hogy a nyakkendőben lévő minták kisebbek legyenek, mint az ingben lévő csíkok távolsága, azaz úgy látszódjon, hogy a minta férjen bele az ingen lévő csíkok közé.

Kockás ing

Kockás ing esetében arra kell odafigyelni, hogy olyan nyakkendőt válasszunk, mely egyezik az ingen látható mintával és annak méretével.

Ha már érezzük a minták összeválogatásának a lényegét, akkor ugyanezt a módszert lehet használni a zakóknál is!

Halszálkás zakók

Kockás zakók

Csíkos zakók

Kettőnél több mintás ruhadarab összeállítása már nagy „szakértelmet” igényel. Ha ilyenre vállalkozunk, előtte érdemes megnézni Duke of Windsor egykor készült képeit. A többféle minta összeállításában stílusikonnak számító angol király jó példa lehet!

Pászti Beáta
stylist

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0