Oldal kiválasztása

Öltöny mellé inget vihet tized áron!

Szilveszteri ruha tippek férfiaknak

Amilyen a szilvesztere, olyan lesz az éve, tartja a sokat emlegetett mondás. Bár azt nem lehet tudni, mennyi valóságalapja van mindennek, az viszont biztos, hogy számít, milyen öltözékben búcsúztatja az ember az óévet és várja az új esztendő első napját. Jöjjenek a szilveszteri ruha tippek férfiaknak!

Szilveszteri ruha tippek: mit vegyen fel az év legfontosabb estéjén?

Ha a tökéletes szettet keresi az év utolsó napjára, akkor számos szempontot érdemes figyelembe vennie és mérlegelnie. A saját ízlés és stílus mellett nagyon fontos az, hogy hol, milyen rendezvényen és kiknek a társaságában tölti a december 31-ét. A programajánlatok köre elképesztően széles erre a napra az elegáns báloktól az ereszd-el-a-hajam-bulikon, a családi esteken a társasjátékozós összejöveteleken át egészen a sportos kikapcsolódásig.

Az első szűrő mindig legyen maga az esemény és a hozzá tartozó dresszkód. Utána kapjon helyen a választásnál az időjárás majd a saját ízlés. Végül igazodhat partneréhez is. Mire ezeket végiggondolja, nagyon sok ruhadarab kerül majd ki a körből, így egyre közelebb kerül a tökéletes szilveszteri ruházathoz, amelyben nem csak jól érzi magát, de a megjelenése is kifogástalan lesz!

Ha egy stílusos újévi köszöntővel is készülne az eseményre, itt inspirálódhat:

Szilveszteri ruha tippek: mit vegyen fel, ha elegánsan szeretne öltözni?

Amennyiben a hangsúly az elegancia irányába terelődik az év utolsó eseményén, akkor a legnagyobb klasszikus természetesen az öltöny. Ám sok helyzetben ez túlöltözötté teheti, ha lazítana rajta, egy ing is remek választás lehet. A fehér vagy a világoskék szín mindig jól mutat, de ha szeretne kicsit merészebb lenni, választhat egy csíkos vagy mintás inget is. Szilveszterkor nyugodtan túlzásokba is eshet!

Ne felejtse el a kiegészítőket sem. Egy elegáns öv, nyakkendő vagy csokornyakkendő valamint egy stílusos óra mindig feldobja az összhatást. Ha szereti a kalapokat vagy sapkákat, keressen egy olyan darabot, ami illik az öltözékéhez és a stílusához.
A cipő is fontos, hogy teljes legyen az elegáns megjelenés. Válasszon egy bőrcipőt, amely jól illik a szetthez és kényelmes is. A fekete vagy a barna szín mindig jó választás, de ne féljen kísérletezni más árnyalatokkal sem!

Fontos, hogy a választott ruhadarabok jól illeszkedjenek Önhöz és a testalkatához. Így nem csak jól érezheti magát a bőrében, de végig magabiztos is lehet az est folyamán. Korábban írtunk már a téli esküvőkkel kapcsolatban az öltözékről, ami hasznos lehet egy ilyen összejövetel kapcsán.

Szilveszteri ruha tippek férfiaknak
Forrás: Canva

Szilveszteri ruha tippek: ezek a legjobb öltönyök

Ahogy már fentebb is említettük, az öltöny valódi klasszikus, ha eleganciáról van szó az urak esetében. A fekete, a sötétkék és a szürke mindig garantáltan telitalálat. Remekül kombinálhatók egyéb ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, ráadásul szinte minden eseményen helytállnak. Válasszon egy szolidabb vagy ünnepi mintájú nyakkendőt, ami illik az öltöny színéhez.

Az ingek közül a fehér mindig elegáns választás, míg egy más színnel lazább, de mégis stílusos megjelenést kelthet. Ha bálról, vagy kifejezetten elegáns dresszkóddal meghirdetett eseményről van szó, akkor nem kérdés, hogy a klasszikus sötét színű öltöny, fehér ing kombinációnál ajánlott maradni. Lazább összejövetelek esetén viszont egy stílusos zakó vagy akár egy kifinomultabb pulóver is megfelelő választás lehet. Mindig figyeljen a saját stílusra és a kényelemre is, így semmi akadálya annak, hogy jól érezze magát az este során!

Szilveszteri ruhatippek, ha partizni megy

Ha az év utolsó napjára egy fergeteges party a terv, az öltözékre akkor is érdemes kiemelten odafigyelni. Ebben az esetben igen széles a kör. A jó minőségű, szűkített szabású öltöny itt is jó választás lehet, de egy mintás inggel is feldobhatja a szettet akár egy dizájnos nyakkendő vagy csokornyakkendő társaságában. Szilveszterkor jól mutat a póló + zakó kombináció, vagy jöhet a farmering is.

Ha a buli hangulata inkább laza, akkor a jó minőségű farmernadrág és egy stílusos póló is megfelelhet. A cipőválasztásra is ajánlott figyelmet fordítani! A bőrcipők vagy loaferek is remekül passzolhatnak a szetthez alkalomtól függően, de lazább bulikba a sportcipő, sneaker vagy tornacipő is megfelel. Kiegészítőnek egy szép órát vagy karkötőt ajánlunk, és ne feledkezzen meg a megfelelő parfümről sem.

Szilveszteri ruha tippek partira
Forrás: Canva

Szilveszteri ruha tippek férfiaknak, ha a hegyekbe megy

Klasszikus szilveszteri program elbújni egy faházba barátaival a természet lágy ölén. Ha a hegyekbe készül szilveszterezni, akkor a praktikus és kényelmes ruházatot kell ötvözni úgy, hogy közben megfelelő védelmet is nyújtson a hideg időjárás ellen. Az első és legfontosabb szabály a réteges öltözködés.Egy jó minőségű aláöltözet, pulóver, és vízálló kültéri kabát nagy segítség lehet. Szintén kötelező darab a vízálló cipő vagy bakancs. Ezen kényelmesek és praktikusak a hegyekben való sétákhoz, túrákhoz. A fej és a kezek védelméről a meleg sapka és kesztyű gondoskodik.

Ha aktív óévbúcsúztatásra készül és hóban vagy esőben tervez sétálni, mindenképpen kerüljön a bőröndbe egy jó minőségű vízálló nadrág vagy hegyimentő nadrág is. Végül, de nem utolsósorban ne feledkezzen meg a minőségi, hosszúszárú meleg zoknikról sem! Mindig legyen naprakész az időjárás.előrejelzés kapcsán és igazítsa a ruházatát az aktuális körülményekhez.

Szilveszteri ruha tippek hegyekbe
Forrás: Canva

 Szilveszteri ruha tippek, ha házibuliba megy

Ha házibuliba készül, egy laza, komfortos, de mégis stílusos ruhadarab jó választás lehet. Például egy trendi pulóver, chino nadrág vagy egy kényelmes, divatos póló. A farmerrel sosem lőhet mellé egy ilyen eseményen. A lábbeli kapcsán is ajánlott olyan cipőt választani, amiben jól érzi magát és akár gond nélkül végigtáncolja benne az éjszakát. Mivel a házibuliban előfordulhat, hogy le kell venni a cipőt, fontos a megfelelő zokni is. Legyen tiszta, folt- és szakadásmentes, fekete, színes, vagy bohókás mintával ellátott is! A fehér nem ajánlott, mert könnyen piszkolódik, és hamar cikivé válik a szürke talp.

Szilveszteri ruha tippek nőknek

Szilveszterkor a hölgyeknek is rengeteg alternatíva áll rendelkezésre. Az outfit természetesen ebben az esetben is függ az adott alkalomtól, a személyes stílustól és a helyszíntől. A jó hír az, hogy szilveszterkor nincs olyan, hogy túl sok csillogás. Egy flitteres ruha vagy kiegészítő mindig jó választás. Adott esetben egy elegáns, térdig érő vagy midi hosszúságú koktélruha is megfelel, vagy egy szoknya és blúz is remekül kombinálható. Ha kicsit merészebben öltözne, a váll nélküli ruha vagy egy vállra lógó darab modern és vonzó.

Ami a színeket illeti, a piros, az arany, a fekete és a mélykék mind hagyományos és ünnepi színek, amelyek remekül illenek a szilveszteri alkalmakhoz.

Szilveszteri ruha tippek nőknek
Forrás: Canva

Egy pár magassarkú feldobja a megjelenést és hozzáad egy kis eleganciát. Ugyanakkor szem előtt kell tartani a kényelmet is, főleg, ha sokat fog táncolni vagy sétálni a hidegben: legyen megfelelően zárt és elég komfortos a cipője ahhoz, hogy reggelig bírja benne a lába.

Végül a szettet megkoronázva egy szép fülbevaló, karkötő vagy ékszer szépen kiegészítheti az összképet.

A szilveszteri ruhák tárháza gyakorlatilag végtelen. Ha igazodik a helyszínhez és a környezethez, nem nagyon tud rosszul választani, csak a képzelet szabhat határt az elképzeléseinek. Így garantáltan stílusosan léphet át az új évbe!

Ha szeretne garantáltan stílusosan ünnepelni, jelentkezzen be egy ingyenes öltözködési tanácsadásra:

Öltözködési tanácsadás jelentkezési lap

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0