Oldal kiválasztása

Raktárkészlet felvásárlás, ruházati készlet felvásárlás

Hogyan lehet Önnek és nekünk is gyümölcsöző együttműködés a raktárkészlet felvásárlás?

A MrSale Öltönyház működésének legfontosabb pillérei a minőség és sokszínűség, a nálunk megtalálható termékek magukért beszélnek. Olyan férfiruházati tételek szerepelnek a készületünkben, amelyek nem csak kifogástalan minőségűek, de egytől-egyig a tökéletes megjelenés és egésznapos kényelem alapjait teremtik meg az urak számára.

Amennyiben az Önök cége pont ilyen termékekkel foglalkozik, és eladná raktárkészletét vagy bezárná üzletét, bátran keressen fel minket!

A raktárkészlet felvásárlás bevett gyakorlat vállalkozásunk életében, hiszen ennek során a legtöbb esetben valóban különleges, minőségi férfiruházati termékekkel bővíthetjük a palettánkat. Mindenki jól jár, hiszen Ön eladóként, mi felvásárlóként profitálunk belőle, vevőink pedig kedvező áron találhatnak olyan darabokat, amelyekben magabiztosan léphetnek fel egy tárgyaláson, rendezvényen vagy egyéb eseményen.

Milyen ruházati árukészleteket vásárolunk fel?

Cégünk kizárólag férfiruhákkal foglalkozik. Az „elismert” márkanév nem feltétel, viszont kizárólag „A” kategóriás (első osztályú), új, gyártási hibától mentes, kifogástalan állapotú ruhákat veszünk meg és adunk el, amelyek 5 évnél nem régebbi kollekcióból származnak. A fenti feltételeknek megfelelő öltönyök, szmokingok, frakkok, ingek, zakók, szövetnadrágok és sportos ruházat is a felvásárolható tételek közé tartozik.

Ezen felül a nem kifejezetten elegáns kategórián belül farmer, kereknyakú, galléros póló, dzseki és sportosabb ing. Ezen felül kiegészítők is bekerülhetnek kínálatunkba, vagyis sok szempontból behatárolt, mégis széleskörű a kínálatunk és a felvásárolható tételek.

Kifutó termékek felvásárlásának menete

Amennyiben úgy gondolja, van számunkra megfelelő raktárkészlete, és szeretné azt felvásárlásra kínálni, az első lépés az, hogy keressen fel minket, az árubeszerzőnk számára pedig adja meg a termékkínálat alapadatait:

  • Mekkora mennyiségről van szó?
  • Mi az ajánlott eladási ár?
  • Hol található a készlet?
  • Tud képeket esetleg mintát küldeni a termékekről?

Amennyiben ezek alapján nekünk való az ajánlat, és szeretnénk együttműködni, nagy valószínűséggel kérünk majd további információkat és pontos leírást a készlettel kapcsolatban.

Mivel fontos számunkra, hogy megbízható cégekkel dolgozzunk együtt, ezért kérjük, a megkeresésbe írja bele a céges adatokat is! Kérjük továbbá, hogy amennyiben több cég számára is felkínálja a raktárkészletet, ezt is jelezze a megkeresés során!

Lényeges továbbá, hogy az egyes termékek, például öltönyök esetén méretenként és színenként hány darab van a készletben, mert csak olyan méreteket tudunk átvenni, melyeket vásárlóink valóban keresni szoktak.

Kizáró ok-e a csomagolás sérülése?

Amennyiben a termék 100%-ban ép, viszont a csomagolás valami miatt sérült, az nem kizáró ok a raktárkészlet felvásárlás során. Érdemes azonban ezt előre jelezni számunkra, különösen akkor, ha több ruhadarab is érintett.

Milyen feltételekkel dolgozunk a raktárkészlet felvásárlás során?

Ahogy fentebb is említettük, csak „A” kategóriás (első osztályú), tökéletes állapotú termékekkel foglalkozunk, amelyek kapcsán a legkisebb hiba sem elfogadható. Ezeknek a ruhadaraboknak az eredetét mindenképpen igazolni kell. Bár egy raktárkészlet felvásárlás során rendszerint nagy tömegben, egyszerre sok terméket veszünk meg, ennek ellenére minden ruhadarabot egyedileg ellenőrzünk.

Amennyiben hibásakat találunk közöttük, ezt jelezzük és visszaküldjük azokat az eladó számára, ezeket ugyanis nem áll módunkban befogadni.

Szeretné értékesíteni a raktárkészletben rekedt férfiruhákat?

Amennyiben a fentieknek megfelelő férfiruházati raktárkészletét kínálná felvásárlásra, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Török Gabriella

Török Gabriella

árubeszerző
+36 20 3860797
[email protected]

MrSale árubeszerzés

3 + 5 =

A minőségi, sokszínű termékeket felölelő férfi ruházati termékeknek helyük van az árukészletünkben, raktárkészlet felvásárlás kapcsán bátran fordulhat hozzánk bizalommal!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0