Oldal kiválasztása

MrSale és a környezetvédelem

Önnek fontos a bolygó egészsége?

Nekünk igen!

Hiszünk abban, hogy vállalkozásként felelősséggel tartozunk a környezetünkért. Ha minden egyes vásárlásnál odafigyelünk néhány apróságra, akkor a nap végére vásárlóinkkal együtt már sokat tettünk azért, hogy egészségesebb bolygót hagyjunk gyermekeinkre. 

 

Környezetvédő törekvéseink

100%-os garancia időkorlát és indoklás nélkül

Meggondolta magát? Nem elégedett a minőségével? Használat közben kiderült egy rejtett hiba?

Akár használtan is visszavesszük nálunk vásárolt ruháját, ha nem elégedett a minőségével, és visszafizetjük a vételárat. Biztosak akarunk lenni, hogy valóban Önnek megfelelő ruhákat vásárol nálunk.

Hozza el hozzánk bármikor: ha még megvan a blokk, mi akár évekkel később is visszafizetjük az árát!

Ilyet nem sok boltban kínálnak:)

Korlátlan garanciánk a vásárlóink mellett a környezetnek is kedvez, hiszen elkerüljük a pazarlást és a plusz szeméttermelést. Ez a gyártónak is hatalmas segítség, hiszen a visszajelzések és kritikák alapján javíthat a folyamatain, az alapanyagon, hogy ezáltal kevesebb hibás terméket gyártson, és kevesebb textil kerüljön a szemétbe fölöslegesen. A fentiek mellett a 100%-os garancia rákényszerít minket, hogy kizárólag jó minőségű és tartós termékeket hozzunk forgalomba.

100% garanciánkról itt olvashat bővebben.

Az olyan visszahozott termékeket, amelyek nem gyártási hibásak, és a hibájuk kicsit vagy egyáltalán nem szembetűnő, adományként eljuttatjuk rászorulókhoz, így a ruha tovább tud szolgálni valaki olyat, akinek szüksége van rá, ahelyett, hogy szemétté válna.

A legfontosabb célunk, hogy Ön csak minőségi ruhát vásároljon nálunk, az pedig a hab a tortán, hogy ezzel a környezeten is segíthetünk.

Betétdíjas műanyag szatyor

A környezetvédelem egyik legtöbbször emlegetett aspektusa a műanyaghulladék csökkentésének fontossága. Ennek érdekében 2020-ban bevezettük a betétdíjas műanyag szatyor rendszerét, és ezzel együtt kivontuk a forgalomból a hagyományos műanyag szatyrot. Arra buzdítjuk vásárlóinkat, hogy táskával, saját szatyorral érkezzenek, és csak annak adunk betétdíjas műanyag szatyrot, aki külön kéri! 

Az újra és újra felhasználható műanyag szatyor betétdíja 500 forint.
Soknak tűnik? Ne aggódjon: a jó minőségű, strapabíró műanyag szatyor többször használatos, szinte bármennyi alkalommal elviheti magával, ha vásárolni indul. Ha pedig nincs már rá szüksége, hozza vissza hozzánk, és visszaadjuk az 500 forint betétdíjat!

Célunk, hogy összességében a lehető legkevesebb szatyrot használjunk mi magunk és a vásárlóink egyaránt. Ezzel a módszerrel éves szinten 91%-kal kevesebb szatyrot adunk ki, vagyis körülbelül 1,8 tonnával kevesebb műanyag kerül forgalomba, amiből előbb-utóbb szemét lenne. 

A visszahozott szatyrokat visszavisszük a gyártóhoz, ahol újrahasznosítják, és újra MrSale betétdíjas szatyor lesz belőle.

Raktártétel vásárlás 

A legtöbb üzletben mindig a legújabb, és csakis a legújabb divat szerinti termékeket mutatják be, melyekből még teljes a méretsor. Ön is elképzelheti, milyen eszméletlen mennyiségű olyan termék van a világon, ami az előző évi, vagy még korábbi trendek szerint készült.

Tudja mi lesz ezekkel a termékekkel?
Egyszerűen megsemmísítik, ha nincsen aki felvásárolja.

Mi pontosan ezt csináljuk, raktártételeket vásárolunk fel! Ezzel lehetőséget adunk olyan 1-2 éves új ruhadaraboknak, melyeket a ruhaipar egyszerűen megsemmisítene.

Szelektív hulladékgyűjtés

A MrSale szelektíven gyűjti a szemetet. A boltban, a raktárban és kávézónkban egyaránt szelektív kukákat helyeztünk ki a megfelelő jelzésekkel és színkódokkal ellátva. Dolgozóink mellett vásárlóinkat is megkérjük, hogy ezt felelősséggel használják!

Műanyag palackok kiiktatása

Fontos számunkra kollégáink egészsége, mégsem veszünk nekik palackozott vizet. Helyette vízszűrővel tisztítjuk a csapvizet, így jó minőségű, tiszta vizet ihatnak  dolgozóink, műanyaghulladék termelése nélkül.

Papírpazarlás csökkentése

Üzletünkben igyekszünk a lehető legtöbb dokumentumot digitálisan előállítani, használni és tárolni, így minimális mennyiségű nyomtatásra van szükség. Amikor mégis nyomtatunk, akkor újrahasznosított papírt használunk, melynek lehetőleg mindkét oldalát használjuk, így minimalizáljuk a papírfogyasztást.

Együttműködés az Xforest.hu klímamagazinnal

Teljes mellszélességgel támogatjuk partnerünket, az Xforest.hu online magazint, ahol érdekes cikkeket talál a klímatudatossággal, az ökológiai lábnyom csökkentésével, a környezetvédelemmel és a Föld egészségével kapcsolatban.

KÖVET Egyesület

2021 áprilisával kezdődően a KÖVET Egyesület tagjává váltunk.

A KÖVET nem nyereségorientált, a kormányzattól és érdekcsoportoktól függetlenül működő közhasznú szervezet. Szolgáltatásokat nyújt és gyakorlati programokat szervez a felelős vállalatirányítás területén, kiemelten a környezetre kisebb terheket rovó vállalati működés elterjesztése érdekében.

A KÖVET pártpolitikai vitákban nem foglal állást, tagjai nem “CSR vagy zöld mintavállalatok”, de felelősséget érző cégek, amelyek működésüket is ezen szempontok szerint alakítják, alkalmazzák és terjesztik a CSR és a környezettudatos vállalatirányítás eszközeit és módszereit.

Őshonos gyümölcsfa-ültetés

2022. november 27-én elültettünk Dombfalván 23 őshonos gyümölcsfát, melyből 20 fa ültetését saját forrásból, 3 fa ültetését pedig a MrSale vásárlóinak adományából finanszíroztunk, akiknek ezúton is köszönetet mondunk.

Az alábbi fényképek a faültetésen készültek.

BMSZKI ehető kert, gyümölcsfa-ültetés

2023. november 5-én elültettünk BMSZKI kőbányai úti részlegén 16 (szabad gyökerű) gyümölcsfát, és 10 cserjét amelyet saját forrásból a MrSale Öltönyüzlet finanszíroztott.

Az alábbi fényképek a faültetésen készültek.

Amikor a MrSale üzletben vásárol, Ön nem csupán egy öltönyt vagy zakót süteményt vesz, hanem egy olyan vállalkozást támogat, amely sokat tesz azért, hogy megóvjuk Földünk szépségét és egészségét.

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0