0 Termék
Oldal kiválasztása

Manzetti öltöny

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

A Manzetti öltöny 1974 óta létező márka, a férfidivatban a minőségi, de megfizethető öltönykategóriaként ismert, amelyet büszkén lehet akár egy esküvőn is viselni. Természetes, hogy mi is beemeltük öltönyáruházunk kínálatába számtalan színben és méretben, hogy mindenki megtalálja a hozzáillőt.

Mikor, hova illik Manzetti öltönyt viselni? Hova nem való?

Az öltöny tulajdonképpen kifejezetten egyetlen elegáns eseményre készült, irodai hétköznapokra vagy más ünnepélyes eseményekre nem ajánljuk, kizárólag esküvői viseletre tudjuk javasolni.

A ceremóniaöltönyök vagy karcsúsított öltönyök – a kiegészítőkre és a kialakítás szempontjaira való tekintettel – kiemelt eseményért kiáltanak, minimum egy házasságkötés indokolja ezeknek viselését. Ha tehát közeleg a Nagy Nap, és méltó szeretne lenni a menyasszony megjelenéséhez, keresse fel öltönyáruházunkat egy Manzetti öltönyért!

Milyen méretek léteznek?

Tulajdonképpen bármilyen testalkatra tudunk öltönyt biztosítani, és öltönyönként változik azt, hogy milyen méretben tudjuk rendelkezésre bocsátani. 46-tól 114-es méretig szinte minden esetben ki tudjuk szolgálni! Bár webáruházunkban is vásárolhat, ha igazán profi segítséget szeretne, érdemes eljönni hozzánk személyesen, hiszen kollégáink tudnak ötleteket adni arra vonatkozóan, hogy az alkata, egyéni fizikai adottságai szerint melyik öltöny lenne a legoptimálisabb és miből van az adott méret raktáron.

Mivel kombinálható a Manzetti öltöny?

Először is kell hozzá egy makulátlan fehér ing. Ettől nem érdemes eltérni, azonban más kiegészítők tekintetében a szabás és a színek miatt valójában elég széles a variációk tárháza. Vőlegényként persze oda kell figyelnie arra, hogy ne csak az Ön darabjai harmonizáljanak, de a menyasszony ruhájával, csokrával és az esküvői dekorral is összhangban legyen öltözete.

Milyen kiegészítők illenek hozzá?

A mellény, a zakó és a nadrág adják minden csomag alapját, ezek mellé egyes darabokhoz díszzsebkendők, másokhoz nyakkendők járnak.

A nyakkendő, csokornyakkendő mellett francia nyakkendőt is köthet, és szinte kötelező darab a díszzsebkendő is. Más kiegészítők és más színű hasonló kiegészítők is megfelelnek, csak be kell tartani a szín-, a minta- és az anyagharmóniát.

Az ékszerek terén még jobban elengedheti a fantáziáját, egy elegáns óra, egy szép gyűrű vagy éppen egy ízléses mandzsettagomb sokat tehet hozzá az összképhez. Fontos azonban, hogy várhatóan egy gyűrű kerülni fog az ujjára aznap, ezért ugyanarra a kézre nem minden esetben érdemes még egyet (pláne többet!) felvenni!

Milyen színváltozatai vannak a Manzetti öltönynek?

Az öltönyök alapvetően egyszínűek, de léteznek mintásak és nem mintásak is. A színek jellemzően a szürke és a kék árnyalatai, illetve a fekete változatai is. Ezekhez a szett részeként egy mellény is társul, valamint negyedik alkotóelemként egy díszzsebkendő vagy valamilyen nyakkendő is. Ezek a színek mind tökéletesen illenek egy szép fehér menyasszonyi ruhához. Az egyszerű és elegáns színharmónia nem csak élete párjának lesz kedvére, hanem a legkonzervatívabb idős női rokonok is kedvelni fogják.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú Manzetti öltönyök közül?

A választás kapcsán az elegancia, az anyag mellett ugyanolyan fontos és tartható szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan öltönyt választani, ami optimálás az időjárás szempontjából is. Számít az öltöny vastagsága, esetleges bélése és természetesen alapanyaga is. Más öltöny illik téli, tavaszi, nyári és őszi esküvőhöz.

Itt is csak azt tudjuk hangsúlyozni, hogy jöjjön el hozzánk személyesen, nézze meg, tapintsa meg, próbálja fel – kollégáink szívesen segítenek a választásban, és stílustanácsokkal látják el a Nagy Napra vonatkozóan!