0 Termék
Oldal kiválasztása

Ceremónia mellény-vőlegény mellény

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova illik? | Tisztítás | Színváltozatok | Méretek, igazíthatóság | Típusai | Kiegészítők

A ceremóniamellény az esküvői öltöny része, sokszor magának az öltönynek az anyagából készül, az a gyakoribb, hogy elütő színű selyem anyagból, úgynevezett nyakkendőselyemből varrják. A gyakorlat szerint, a selyem lehet egyszínű vagy aprómintás is. A ceremóniamellény színének minden esetben harmonizálnia kell a mennyasszonyi ruha színével vagy annak bizonyos elemeivel.

Mikor, hova illik viselni ceremóniamellényt?

A ceremóniamellény élete nagy napjára, az esküvői ceremóniára lett kitalálva. Más alkalmakra nem ajánljuk, nem is illik – ez nem az az elem, ami jó lesz később még állásinterjúra, színházba vagy egyéb elegáns alkalmakra.

Ha megtalálta élete társát és megkérte kezét, ő pedig igent mondott, akkor előbb-utóbb eljön annak is az ideje, hogy felkeressen egy megfelelő szaküzletet és kiválassza azokat a ruhadarabokat, amiket visel majd a nagy napon. Nézzük, hogyan tudunk ebben Önnek segíteni!

Mennyire kényes? Milyen sűrűn, hogyan kell tisztítani?

A ceremóniamellény és a többi kiegészítő esetében is igaz, hogy nagyon kényes darabokról van szó, semmiképpen nem érdemes otthon tisztítani. Ugyanakkor az ember nem nagyon viseli ezt máskor, mint az esküvői fotózáson és magán a nagy napon. Így, ha két esemény közt bepiszkolódna, vagy ha a ruhadarabokat kölcsönzi, nem veszi meg saját részre, akkor egy megbízható tisztítót kell keresni, ahol szakszerűen gondoskodnak a ceremóniamellényről. Így biztos lehet abban, hogy nem sérül vagy megy össze az anyag, a tisztaság pedig makulátlan lesz.

A ceremóniamellény színváltozatai

Manzetti esküvői mellényünkből ezüst, fehér és lila szín is kapható, míg Goldenland esküvői mellényünk fehér inda- és virágmintás, grafitszürke indamintás, valamint sötétkék és világosszürke indamintás változatban is elérhető.

Mindegyik minta stílusos és divatos, így alapvetően nem tud mellényúlni – feltéve, ha szem előtt tartja a menyasszony kiegészítőinek, valamint az esküvői dekornak az árnyalatait, és ezekkel harmonizáló ceremóniamellényt választ.

A Manzettiket hasonló anyagú nyakkendővel, a Goldenland mellényeket előre megkötött nyakkendővel és díszzsebkendővel együtt áruljuk, így Önnek nem lesz arra gondja, hogy a különböző kiegészítőkért külön-külön kelljen rohangálnia. Nálunk egyben megvásárolhatja őket úgy, hogy azok tökéletesen passzolnak majd egymáshoz!

Milyen ceremóniamellény-méretek vannak? Igazítható-e szükség esetén?

A kisebbtől az egészen nagyig sok méretet talál, a Goldenland 46 és 62 között, míg a Manzetti 48 és 66 között elérhető. Utóbbi esetében a mellényen hátul egy szűkítő pánt található, mellyel könnyen állítható a mellény derékbősége – a szertartáson feszen áll, de az esküvői lakoma után is komfortos lesz. Nem kell aggódnia, minden testalkatra és esküvői szituációra van megfelelő megoldás, ha nálunk vásárol.

Hogyan érdemes választani a különböző változatai közül?

Az elegancia mellett ugyanolyan fontos szempont a kényelem. Ez élete Nagy Napja, ne rontsa el azzal, hogy feszeng a választott ruhadarabokban!

Minden esetben érdemes olyan ceremóniamellényt választania, ami optimálás az időjárás szempontjából is. Nézze meg, hogy bélelt-e vagy sem, vastag szövetből készült-e, illetve, hogy milyen minőségű alapanyagokból állították elő. A mellények esetében elég, ha az alatta lévő ing jó minőségi pamutból van, a mellény nyugodtan lehet műszálas is.

Ceremóniamellény készletünk nagyon gyorsan változik, ezért érdemes ellátogatnia hozzánk személyesen is, kollégáink szívesen segítenek a megfelelő mellény kiválasztásában!

Milyen kiegészítőket válasszon a ceremóniamellény mellé?

Egy igazán elegáns férfi a nagy napon nem feledkezik meg a különleges kiegészítők beszerzéséről sem. Ezek a darabok mind a tökéletes megjelenés kulcsai, amelyet vétek lenne kihagyni az esküvőn. Ez lehet díszzsebkendő, nyaklánc, mandzsettagomb – ha tanácstalan abban, hogy pontosan mit is válasszon, mindenképp keresse fel üzletünket, ahol tapasztalt és rutinos szakeladóink segítenek Önnek!

Sok boldogságot kívánunk!