0 Termék
Oldal kiválasztása

100% gyapjú öltöny

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Hova illik? | Méretek | Kombinálás | Színváltozatok

Gyapjúöltönyeink egytől-egyig 100% szűz gyapjúból, prémium minőségű, kiváló anyagból készülnek, ami ráadásul tartós is, így hosszútávú befektetést jelent. Elegáns, prémium minőségű darab, amely tökéletes választás lehet olyan formális eseményekhez, mint például esküvők, állásinterjúk vagy bármilyen üzleti találkozó.

Mikor, hova illik gyapjúöltönyt viselni? Hova nem való?

Kiemelt hivatalos vagy személyes események során kizárólag ilyen viseletben ajánlott megjelenni, de akár az irodai hétköznapokra vagy kisebb ünnepélyes eseményekre is ajánljuk ezeket az öltönyöket.

De természetesen ez nem jelenti azt, hogy a gardróbban kell tartani és nagyon meg kell válogatnia, hogy mikor veszi fel. Rendszeres viselésük tulajdonképpen nem csak etikett, elegancia, hanem egészségügyi okokból is ajánlott, hiszen a gyapjúból készült anyag  jó az érzékeny bőrnek, semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, az izzadságot is máshogy kezeli, így minden tekintetben a gyapjú a legideálisabb a bőre számára.

A gyapjúöltönyök méretezése

A gyapjúöltöny kategórián belül öltönyönként változik azt, hogy milyen méretben tudjuk a vásárló számára rendelkezésre bocsátani. 29-tól 60-as méretig találhatnak vásárlóink a számukra megfelelő viseletet, de feltétlenül érdemes felkeresni a márkaboltot, mert bizonyos modellekből egészen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Látogasson el hozzánk, és bátran vegy igénybe vásárlás közben az eladóink segítségét, hiszen ők több éves rutinnal, sasszemmel is rendelkeznek, amellett, hogy kifejezetten kedvesek és előzékenyek minden vevővel. Pontosan meg tudják mondani, hogy az Ön alkata, egyéni fizikai adottságai szerint melyik öltöny lenne a legjobb, továbbá, hogy miből van az adott méret raktáron. Emellett pedig figyelembe veszik egyedi igényeit és ízlését is.

Mivel kombinálható a gyapjúöltöny?

Ezek a ruhadarabok úgy lettek kialakítva, hogy gyakorlatilag bármilyen kiegészítővel kombinálhatók. Természetesen az alapvető hármas szabályt a kiegészítők terén is tartani kell: a szín-, a minta- és az anyagharmóniát figyelembe kell venni; egy elegáns óra, egy szép gyűrű vagy éppen egy ízléses mandzsettagomb sokat tehet hozzá az összképhez. Az öltöny mellé tudunk ajánlani megfelelő inget és nyakkendőt is. Ha új darabot vásárol, érdemes átgondolni, hogy van-e minden elemből megfelelő az adott szetthez, nehogy készülődés közben derüljön ki, hogy az inge nem passzol a zakóhoz!

Ha egy társasági eseményre nem egyedül megy, akkor érdemes figyelembe venni, hogy öltönye és kiegészítői a partnere szettjével is harmonizáljon, érdemes ezt is megtudakolnia előre és figyelembe venni a választásnál.

A gyapjúöltöny színváltozatai

Az öltönyök alapvetően egyszínűek, jelenleg grafitszürke és a világoskékben kaphatók. Hogy Önnek jól állnak-e ezek a színek, az nagyon sok egyedi fizikai jellemzőn is múlik, és persze az se mindegy, hogy mivel kombinálja őket. Javasoljuk, hogy keressen fel egy stílustanácsadót is, mielőtt megújítaná ruhatárát, és nagyobb értékben vásárolna új darabokat.

A gyapjúöltönyök tökéletesen megfelelnek annak a kritériumnak, hogy elegáns megjelenést kölcsönözzenek viselőjüknek a rendkívüli alkalmakon. Ismerje meg széles öltönyválasztékunkat és szerezzen be egy igazán elegáns és kényelmes öltönyt!