Oldal kiválasztása

Katt ide: 50% kedvezmény...

Romantikus ajándékok férfiaknak: 20 ötlet, amivel meglepheti párját

Lehet ez Valentin nap, lehet évforduló, szülinap, vagy csak egy „itt a tavasz, és rád gondoltam péntek este hazafelé sétálva” ajándék: egy férfinak igenis nehezebb romantikus ajándékot találni, mint egy nőnek. Összegyűjtöttünk 20 megható ötletet!

A világ változik. Manapság a férfiak már nem akarják mindenáron eljátszani, hogy a férfiasság egyenlő lenne egy westernfilmbe illő koszréteg alá szorult hideg tekintettel, és a romantika szótól való eszeveszett meneküléssel: sokféle férfi van sokféle igénnyel. De amíg egy nő számára polcok (mit polcok, komplett üzletek) sorakoztatják fel az instant kedveskedésre szánt ajándékot, ha Ön férfinak vásárol, fel kell kötnie a nadrágját! Lássunk egy hosszabb listát: íme 20 romantikus ajándékötlet férfiaknak, amivel meglepheti párját.

Romantikus ajándékok pároknak

Ez, mondhatni a legegyszerűbb, hiszen ha Önök egy pár, akkor bizonyára kiismerte már a kedvesét, és bátran válogathat a hobbijai közül. Sőt, attól sem kell (jó esetben) tartania, hogy fölé lő a romantika-szintnek. Ha párkapcsolatban vagy házasságban ajándékoz kedvesének, most ellőheti az összes olyan ajándékötletet, amit karácsonykor, vagy szülinapkor a társaság miatt nem tud odaadni.

1.Vicces-erotikus használati tárgyak

Ez gyakorlatilag adja magát, hiszen csak kettesben használható. Nem kell feltétlen obszcénnak lennie: egy humoros kötény, szexi boxer vagy egy erotikus bornyitó egyszerre szellemes és romantikus, a lényeg az, hogy Önöknek jelentsen valamit!

Romantikus Ajándékok

2. Páros fotómontázs vászonképen

Legyen az akár a kedvenc közös kép, vagy az első randin készült fotó, a lényeg, hogy ne tucatkép legyen, hordozzon valamilyen többletjelentést.

3. A kedvenc nyaralóhely puzzle-játékon

Ha a helyszín egyébként is egy romantikus eseményhez köthető, akkor biztosan megdobogtatja a szeretett férfi szívét. Átadás előtt jól keverje össze, hogy meg kelljen dolgozni az ajándékért!

4. Utazós kaparós térkép

A mutatós világtérképen le lehet kaparni azokat az országokat, ahol már jártak együtt, így életük térképévé válik lassan a kép. Érdemes olyat választani, amin valamilyen megoldással a bakancslistás országokat is be tudják jelölni!

5. Közös élet kívánságkártyák

Szuper verziókat lehet kapni kívánságkártyákból, amivel a párunknak egy nagy adag „kupont” adunk, amit később felhasználhat. A kártyák közt található egyszerű kérés is, mint egy ölelés, vagy egy közös kávé, de akár egy bonyolultabb, összetettebb kívánság is, mint egy közös utazás megszervezése együtt.

Romantikus Ajándékok

Romantikus ajándékok házilag

A házilag készített ajándékoknak inkább a nők szoktak örülni, de férfi számára is jó meglepetés lehet, ha praktikus és egyszerű ajándékban gondolkodik. Ehhez az 5 meglepetés még kézügyesség sem feltétlenül kell!

6. Kedvenc étel

Egyszerű és nagyszerű ajándék, ha a szeretett férfi legkedvesebb menüjét elkészítik ketten. Ha mindent előkészít, mint egy főzőműsorban, megspórolja a munka „kellemetlenebb” részét, és csak a csodás élmény marad, na meg a remek fogás, amit együtt főztek.

7. Koktél

Kreatívnak kell lenni, persze, és némileg érteni az italokhoz – de lehet előre próbálkozni, gyakorolni, tökéletesíteni. Találjon ki egy hozzá illő koktélt, és készítse is el: egy megfelelő díszdobozban átnyújtva, a nevével felcímkézett palackban egyszerre romantikus és férfias ajándék.

8. Szex-befőtt

Ez az erotikus ajándék a kívánságkártya egy továbbfejlesztett változata: a különböző pajzán kívánságok itt egy befőttesüvegbe kerülnek apró cetliken.

9. Házi csokoládé

Ha a barátja, férje, kedvese szereti a csokoládét, lepje meg őt valami különleges, kézzel készített finomsággal.

10. Romantikus zene-válogatás

Emlékszik, ugye, a Pop, csajok, satöbbi című könyvben/filmben a megfelelő számok összeválogatásának leírására? A személyes slágerlista összeállítása igazi művészt, ugyanakkor igazán pénztárcakímélő meglepetés. A válogatáskazik ideje lejárt, egyből a zenemegosztó csatornán készítsen neki egy albumot a kedvenc romantikus számaikból.

Kreatív romantikus ajándékok

Ha a férfi akit meg akar ajándékozni, kreatív, kezdeményező személyiség, aki örül az újdonságoknak és a frappáns ötleteknek, akkor a lenti ajándékok közül biztosan talál olyat, ami tetszik majd neki!

11. Mágneses szerszámtartó

Igazi kincs lehet azok számára, akik szeretnek barkácsolni, vagy akik a kezükben tartják a háztartás „férfias” oldalát. Egy ilyen kis apró csuklópántszerű tárolón minden fontos eszköz és szereléshez szükséges kellék megtalálható.

Romantikus Ajándékok

12. Szakállápoló, borostaápoló

Ez a szett azért igazán jó, mert viszonylag új a piacon a szakállápolással és borostaápolással kapcsolatos termékek sora – viszont valóban nincs olyan férfi, akinek ne lenne rá szüksége. Ha hord szakállat, azért, ha nem, akkor meg azért lesz férfias, kreatív, egyedi ajándék.

13. Páratlanul páros zokni

Ez a zoknik felsőfoka: a zokni egy pár, de nem ugyanaz a mintája. Kizárólag egyéniségeknek ajánlott!

14. Szerelmi vallomás fotókból

Ha igazán személyes romantikus ajándékra vágyik, válasszon egy képekből, fotókból, álló szerelmes levelet, amivel elmondhatja, mit érez – miközben párjának egy kis detektívmunkára is szüksége lesz, hogy pontosan dekódolja az üzenetet.

15. Férfi-csokor

Ennél a bokrétánál ne virágra gondoljon: a hátsó nagy levelet egy vágódeszka adja, a virágok pedig rúd szalámik. Csomagolhat mellé hagymát, paprikát, de akár egy-két üveggel a kedvenc italából is. Ínyenceknek, nagyevőknek ideális kreatív ajándék.

Romantikus Ajándékok

Romantikus ajándékok évfordulóra

Minél több évfordulójuk volt, annál könnyebb. Vagy fordítva? Egy férfinak szánt ajándék akkor igazán szép és romantikus, ha egyszerre árulkodik a kettejük közti kapcsolatról, az Ön szerelméről és a férfi egyéniségéről. Lássunk pár olyan ajándékot, ami azt mutatja, hogy ismeri és megérti szíve választottját.

16. Húzzon le egy tételt a teendői listájáról!

Ha belegondol, biztosan tudja, mi az, amire a leggyakrabban panaszkodik. A takarítás? A kocsimosás? Az ingázás a munkahely és az otthon között? Esetleg a kert körüli teendők? Fogja a leggyakrabban emlegetett tételt, és váltsa meg: végezze el helyette, vagy végeztesse el szakemberrel. Mindegy, hogy takarítónőt hív, taxit rendel kedvese munkahelyére, vagy levágja a füvet, mire hazaér, biztosan meg fog hatódni, hogy Ön mennyire figyel rá.

17. Sörta

Nem, nem valószínű, hogy minden férfi szereti a habos, szépen díszített évfordulós tortákat. Na de ha az a torta egy emeletes italkompozíció? Egy sörből (borból, bármiből) álló áltorta nemcsak jó ajándék, de egy következő romantikus közös este emlékét is magában hordozza.

18. Élményajándék

Mindenkinek van titokban egy bakancslistája. Talán egy hely, ahova mindig is el akart jutni, talán a siklóernyőzés, talán az, hogy egy krokodil szájába lógathassa a fejét, mint egy cirkuszi idomár. Ha tudja ezt a rejtett kívánságot, igazán könnyű dolga van, ma már bármire lehet szolgáltatót találni az interneten!

19. Gravírozott flaska

A férfi legjobb barátja a flaska: elkísérheti egy téli túrára, egy nyári kempingezésre. Praktikus, férfias, és ha rágravíroztatja a nevét, vagy egy romantikus, kettejüknek szóló „jelszót”, akkor személyes is lesz a meglepetés.

20. Parfüm

A modern férfiak szeretik a márkás parfümöket, csak többnyire nem tanulták meg használni őket, és a ma felnőtt pasijainak esélyük sem volt arra, hogy tinédzserkorban kiismerjék a saját ízlésüket. Ön most ebben segíthet párjának. Válasszon visszafogott, rá valló illatot, olyan elemekből, mint amilyen szappant, vagy aftershave-et használ.

A fentiek közül egyiket sem érezte teljesen testhezállónak? Olvassa el alábbi cikkeinket is, ezekben is találhat olyat, ami alkalomtól független:

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0