Oldal kiválasztása

Katt ide: Minden öltöny árának a fele visszajár...

Idézetek a szeretetről: a 100 leggyönyörűbb

Ha szeretet kifejezéséről van szó, sokszor nem találjuk a szavakat. Van, akinek még a megfelelő szavakkal is nehéz kimondani. Íme száz példa, ami segít Önnek egy ilyen helyzetben.

Mikor, hova, milyen alkalmakra illenek ezek az idézetek?

A szeretetről szóló idézetek igazi jolly jokerek, melyekkel bármilyen alkalommal élhet, ha környezetében egy személyt vagy egy közösséget örömteli vagy akár szomorú esemény ért.

Néha nehéz megtalálni a megfelelő, saját szavakat, és sokaknak nagyon nehezen is megy az érzelmeik szóbeli kinyilvánítása. Persze a tettekben megmutatkozó szeretet az igazán lényeges, de a szavak ereje sem elhanyagolható. Ha úgy érzi, nem találja a megfelelő kifejezéseket, nyugodtan kölcsönözzön valakitől olyat, amit odaillőnek, és a saját stílusához passzolónak érez.

Egy idézet a szeretetről jó választás bármilyen ünnepi alkalomra, egy diplomaosztó ünnepségre, egy karácsonyi ajándékhoz, vagy egy névnapi, esetleg szülinapi ünnepségre is. De kedveskedhet vele egy egyszerű hétköznapon is, csak úgy, egy kedves gesztus gyanánt, és élhet ezekkel az idézetekkel akkor is, amikor azt látja, hogy környezetében valakinek kifejezetten szüksége van motivációra, támogatásra, odaadásra vagy együttérzésre.

idézetek a szeretetről

Ha egy sajátos alkalomra konkrétabb, célirányosabb idézetet szeretne, alábbi cikkeinkben tovább szemezgethet:

100 idézet a szeretetről

„Az igazi szeretet próbája egyedül az, hogy nem fél a másik ember szeretetétől, hogy elegendő benne a szelídség, a türelem és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt.”

(Pilinszky János)

„A szeretet és a bölcsesség ugyanannak az éremnek a két oldala. Szétválaszthatatlan.”

(Müller Péter)

„A szeretet az a lépcső, melyen – Isten hasonlatosságára – egymás felé közeledünk.”

(Friedrich von Schiller)

„Dönts szíved szerint: aki szeretettel közelít a világ dolgaihoz, mindig jól dönt.”

(Tatiosz)

„Amilyen mértékben növekszik benned a szeretet, olyan mértékben szebb leszel. Mert a szeretet a lélek szépsége.”

(Szent Ágoston)
idézetek a szeretetről

„Ha szeretsz egy virágot, ne tépd le. Ha letéped, elpusztul és eltűnik az, amit szerettél. Ha szeretsz egy virágot, hagyd élni. A szeretet nem a birtoklásról szól. A szeretet a nagyrabecsülés jele.”

(Osho)

“A nagy szavak nem érnek semmit, elszállnak, mint az őszi szél. De a szeretet, ha tiszta szívből fakad, elkíséri az embert, amíg él.”

(József Attila)

„A szeretet cselekvő törődés annak életével és fejlődésével, akit vagy amit szeretünk.”

(Erich Fromm)

„Nem a tökéleteseknek van szükségük szeretetre, hanem azoknak, akik nem tökéletesek.”

(Oscar Wilde)

„Ahhoz, hogy megváltoztassuk az embereket, szeretni kell őket. Csak oda érkezik el befolyásunk, ahová elérkezik a szeretetünk.”

(Heinrich Pestalozzi)

„A szeretet olyan, mint maga az élet: nem egy kényelmes és nyugodt állapot, hanem egy nagy és csodálatos kaland.”

(André Fayol)

„A szeretet minden más erény gyökere.”

(Josep Pieper)

„Az ember mindent látó, mindent megvilágító Nap, ha szeret, és ha nem szeret: sötét lakás, amelyben füstös lámpás ég.”

(Hölderlin)

„Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz.”

(Anakreon)
idézetek a szeretetről

„Mindig tud adni, akinek szíve szeretettel van tele. A szeretethez nem kell teli erszény.”

(Proklasz)

„Ahol nincs szeretet, ott semmi sincsen. Ahol kihunyt a szeretet, félelem költözik a szívekbe. Ha szeretni tudsz, nincs mitől félned.”

(Tatiosz)

„A szeretet kérés nélkül ad, makacskodás nélkül elfogad, késlekedés nélkül megbocsát, és csak saját elégtelensége miatt szenved.”

(Peter Lippert)

„A gyűlöletnek csak a szeretet vethet véget.”

(Buddha)

„A szeretet mindent pótol, s a szerelmet nem pótolja semmi.”

(Petőfi Sándor)

„Álmokban és szeretetben semmi sem lehetetlen.”

(Arany János)

„Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.”

(Tatiosz)

„A szeretetnek melege van a természet hidegében, világossága van az élet sötétségeiben, és a szeretetnek ajkai vannak, amik mosolyognak velünk az örömben, és lecsókolják könnyeinket a fájdalomban.”

(Gárdonyi Géza)

„A szeretet nem egy személy kizárólagos szeretete, hanem olyan lelkiállapot, amelyben készek vagyunk mindent szeretni. Az az állapot, amelyben egyedül ismerhetjük föl lelkünk isteni eredetét.”

(Tolsztoj)

„Az igazi szeretet tettekben, és nem a szavakban nyilvánul meg.”

(Filippinó közmondás)

„A szeretetben elérjük a legnagyobb boldogságot, ami valaha a világon lehet.”

(Platon)
idézetek a szeretetről

„Ha a szeretet, az igazság, a jóság, a becsület, a tudás, a bölcsesség útján jársz és sok jót cselekszel, akkor mindig erős leszel.”

(Brindza András, 2013. III. 29.)

„Aki mélyen szeret valakit, az a szeretett lény ellene elkövetett bűneit megbocsátja, de nem felejti el; a felszínesen szerelmes nem bocsátja meg, de elfelejti.”

(Szász Zoltán)

„Amikor kedvességgel és szeretettel fordulunk mások felé – még ha nagyon finoman is -, az emberek továbbadják, és a kedvesség és a szeretet szétárad, mindenki örömére. Ezt tesszük mi emberek, képesek vagyunk szeretetet sugározni. És amikor így teszünk, érezzük a jótett hatását. Egy kicsit magasabbra emeljük a fejünket, és a szívünk csordultig telik szeretettel.”

(Julian Brass)

„A szeretet megnyitja szemünket és szívünket, s képessé tesz arra, hogy – számtalan, nemritkán távoli és ismeretlen testvérünk ezernyi jócselekedetével egyetemben – olyan eredeti és pótolhatatlan módon járuljunk hozzá a világhoz, amely a szeretet apró mozaikköveként az egész történelem képét megváltoztathatja.”

(II. János Pál)
idézetek a szeretetről

„Az igazi szeretet,
mint a napsütés
magát senkitől sem sajnálja,
magát senkinek sem kínálja.
Akinek kell, azé;
barát, ellenség: neki mindegy,
nincs érdeke
és nem csábítja semmi se.”

(Weöres Sándor)

„A szeretet drága kincs,
Földön ennek párja nincs.
Oszd meg mással, mégse fogy,
Inkább így lesz még nagyobb.”

(Benedek Elek)

„A szeretet megvalósítja, a nem-szeretet pedig meghiúsítja a másikban rejlő lehetőségeket.”

(Abraham Maslow)

„Tudod, én úgy vagyok;
ha méreggel tölti meg
szívem is a mocsok,
s gyűlölnek az Angyalok,
akkor is – egekre nevetve –
mindent, amit és akit szeretek,
ahhoz egy életen át hű vagyok.”

(Papp Ádám)

„Ha szeretet nincs bennem, olyan vagyok, mint egy ágy, amiből fölkelt a kövér alvó. Részegen feküdt le, jó lesz kiszellőztetni.”

(Vörös István)

„Csak a kis, félelemmel teli részünk hiszi azt, hogy nincs szeretve, ugyanis mi mindannyian maga a szeretet vagyunk.”

(Kyle Cease)

„Sokszor ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amelyekről azt hisszük, megadják nekünk mindazt, amire vágyunk, de ezek a dolgok valójában megakadályoznak minket abban, hogy megkapjuk mindazt, amire igazán vágyunk. Ha vágysz a szeretetre, és azt hiszed, hogy szükséged van valakire vagy valamire, hogy szeretetet érezhess, akkor önmagad gátolod abban, hogy igazán érezd azt a szeretetet, ami valójában te magad vagy.”

(Kyle Cease)
idézetek a szeretetről

„Ha hosszú ideig szorosan odabújsz valakihez, akkor valami horpadásféle keletkezik rajtad, ami pontosan illeszkedik ahhoz a kitüremkedéshez, ami van a macskádnak vagy, tegyük fel, a kutyádnak. És minél jobban szeretsz valakit, annál több ilyen horpadás van rajtad. És ezeket a horpadásokat nem tudják kijavítani egyetlen szervizben sem, és biztosítás sincs rá.”

(Grigorij Szluzsitel)

” A szeretet, amelyből néha elege van az embereknek és időnként zavaró a számukra, feltétlen támaszt jelent és nagyon hasonlít az időre. Az idő, a színek, a hőmérséklet, a magány és persze a szeretet. Olyan dolgok, amelyek csak az emberi világban léteznek. Szabályozzák az embereket, de egyúttal szabadságot nyújtanak számukra. Ezek a dolgok tesznek minket emberré.”

(Genki Kawamura)

„A szeretet kihívás, elfogadás, és a szabadság megadása, embernek is, és Istennek is, hogy ő is lehessen olyan, amilyen, és ne olyan, amilyennek én szeretném. Embernek születtél, akit a gyerekkor, a felnőttkor és a halál érlel, tanít. Egy test sem él örökké, mint ahogy minden kapcsolat is véget ér egyszer. Csakis lelked legbelsőbb vágya – vagyis a rajtad keresztül megnyilvánulni akaró szeretet – az, ami állandó.”

(David Deida)

„A szeretet lehetőségével, de nem a képességével születünk. Azt a családban tanuljuk meg, a legelső kapcsolódásainkban.”

(Orvos-Tóth Noémi)

„Sokszor nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy attól, kit szeretünk, valamit megtagadjunk, mintha a veszély pillanatában életünket kockáztatjuk érte.”

(B. Büttner Lina)

„Valakitől szeretetet elfogadni annyit jelent, mint megerősíteni őt élete értelmében.”

(Simon András)

„Szeretni valakit, az több, mint egy erős érzés – az döntés, ítélet és ígéret.”

(Erich Fromm)

„Szeretni annyi, mint sebezhetővé válni. Bárkit szeretsz, a szíved bizonyára elszorul, és esetleg meg is szakad. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sértetlenül megőrzöd, nem szabad odaadnod senkinek. Gondosan csomagold be hobbikba és apró élvezetekbe; kerülj minden bonyodalmat, biztonságosan zárd be önzőséged ládikájába vagy koporsójába. És abban a ládikában a szíved elkezd változni.
Kemény, törhetetlen és visszalágyíthatatlan lesz.”

(Clive Staples Lewis)

„Egyre inkább az az érzésem, hogy az életünk egyetlen mondat, csak nem tudjuk kimondani, hogy mi az. (…) A nagy találkozások, a lélek közeli pillanatok mindig azok voltak, amikor valakit megszerettem. Az igazi csoda a barátság, a valódi, emberközeli kapcsolat, amikor egyszer csak repül velünk az idő, és az az érzésünk, hogy mi már valahol találkoztunk. Néha egy pillanat többet ér, mint egy egész esztendő.”

(Müller Péter)

„Csüggedtem volna, lankadt képzelettel,
de folyton-gyors kerékként forgatott
vágyat és célt bennem a Szeretet, mely
mozgat napot és minden csillagot.”

(Dante Alighieri)

„Rendszerint van egy, akit igazán szeretünk. Aki a legkedvesebb. Lelkünkhöz közelálló. Olyan titok ez, melyet nem szabad bolygatni. A szeretet mélyebben van. Tudatnál, akaratnál, vágynál, képzeletnél, társadalmi elvárásnál mélyebben. A szeretet nem kötelesség, nem feladat. Nem józan ésszel, akarattal, kényszerrel előidézhető állapot. A szeretet: a szabadság jegyében áll.”

(Müller Péter)

„Önmagát az ember nem tartja csodának, inkább esendőnek. De akit szeret, abban meglátja a soha nem ismétlődő csodát, az egyetlent és egyszerit. Ezért elviselhetetlen elveszíteni azt, akit szeretünk. Ezért nem lehet betölteni utána az űrt.”

(Kun Erzsébet)

„A gyűlölet energiája nem vezet sehová, de a megbocsátás energiája, amely a szeretetben testesül meg, jó útra terelheti az életedet.”

(Paulo Coelho)

„Egy élő embert tudj szeretni,
s addig hagyd a holtakat.”

(William Wordsworth)

„Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a „valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a „senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy „Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” – miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: „Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!” Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni.”

(Müller Péter)
idézetek a szeretetről

„Mindenki annyit él, amennyit szeretett. Aki szeretetet nem adott, semmit nem adott. Aki szeretetet nem teremtett, semmit nem teremtett.”

(Lev Tolsztoj)

„A szeretetet nem a szavak, hanem a tettek bizonyítják.”

(Kertész Imre)

„A gyűlöletnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget.”

(Buddha)

„Az embernek szeretnie kell az embereket, mert ha szeretni fogja őket, jobb lesz az élete, vidámabb lesz élnie, mert senki sem él a világon olyan rosszul, mint a mizantróp, az embergyűlölő.”

(Mihail Kalinyin)

„Nem lehet kicsit szeretni.
Vagy szeretünk, vagy nem.”

(Hioszi Tatiosz)

„Ha szeretünk, magunkat is másnak látjuk.”

(Blaise Pascal)

„Aki szeret, az nincs többé egyedül, mert az, akit szeret, mindig jelen van. Aki szeret, az már nem akar többé a saját élte központja lenni. Engedi, hogy életének más legyen a központja, és ezt nyereségnek és boldogságnak érzi. Feladja önmagát. Olyan lesz, mint egy nyitott kéz, amely kapni akar. Aki szeret, annak van bátorsága ahhoz, hogy olyan legyen, mint akinek szüksége van valamire.”

(Walter Trobisch)

„A szív jósága olyan, mint a nap melege: életet ad. Csak a jóság, a szeretet maradandó. Olyan, akár a forrás. Minél többet merítesz belőle, annál jobban buzog. Légy jó!”

(Henryk Sienkiewicz)

„A szeretetnek egy csöppje többet ér, mint az értelem óceánja.”

(Blaise Pascal)

„Szeressük embertársunkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen.”

(Szent Ágoston)

„Az igazi boldogság az önzetlen szeretet gyümölcse, azé a szereteté, amely a szétosztás arányában növekszik.”

(Thomas Merton)

„Vannak helyzetek, amelyekben az ember akarva-akaratlan is megkedveli a másikat.”

(Joanne Kathleen Rowling)

„A szeretet olyan, mint a Nap, amelynek a melegétől időnként megfosztanak minket a felhők. A Nap azonban mindig ott van az égen. Az élet hol boldogságot, hol meg csalódást ad nekünk, de a bennünk élő szeretet ettől nem lesz kevesebb.”

(Benjamin Shield)

„Ó igen, adni kell, adni, mindent odaadni. Munkát, erőt, életet. Pénzt, ruhát és kenyeret. Könnyet, mosolyt, simogatást. Jó szándékot, jó akarást, imádságot, egészséget. Melegséget, élő hitet. Odaadni akárkinek, a legelső nincstelennek, a náladnál szegényebbnek. Szeretettel adni és érte semmit sem kívánni. Így kell élni.”

(Mezei Mária)

„Szegény, koldusszegény leszel, mikortól nem tudsz már szeretni mást, csak önmagad.”

(Friedrich Schiller)

„Az ember értékét nem az adja meg, hogy mennyit tud, hanem az, hogy mennyire van benne szeretet.”

(Szent Ágoston)
idézetek a szeretetről

„Ha elkötelezettjei vagyunk valakinek vagy valaminek, akkor feladni nem lehet alternatíva. Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes kapcsolatot a tartós kapcsolattól.”

(Adam J. Jackson)

„Ha Igaz Szeretetet akarsz, tudnod kell megbocsátani.”

(Adam J. Jackson)

„Amíg szeretünk, elnézünk mindent: a szépnek, ha szörnyeteg, okosnak, ha rút.”

(Hioszi Tatiosz)

„Aki szeret, elenged, felejt és megbocsát. Aki mindezt elvárja másoktól, csupán önmagát szereti. Önmagunk elvesztésének legbiztosabb módja: a szeretet elvárása. A szeretet elvárása: önzés – legalább annyira, mint a szeretet elutasítása.”

(Hioszi Tatiosz)

„A férfi a nő szemében hős akar lenni. Ha a nő bármilyen okból csalódott vagy boldogtalan, a férfi ezt saját kudarcaként éli meg. Társa boldogtalansága megerősíti legmélyebb félelmét: egyszerűen nem elég tökéletes. Manapság sok nő nem veszi észre, milyen sebezhetőek a férfiak, mennyire szükségük van nekik is szeretetre. A szeretet segít a férfinak rájönni: éppen elég tökéletes ahhoz, hogy képes legyen teljesíteni mások kívánságait.”

(John Gray)

„Ha azt kérdezed, hol lehet manapság igazi szeretetélményt találni, gondolkodás nélkül azt felelném, hogy a ravatalozókban. Ott, utólag, amikor már vége a sztorinak, jövünk rá, hogy Ő volt AZ! Amikor hiányzik, amikor a hétköznapi unalomból és dulakodásból átlép a történetünk az Örök Fénybe, jövünk rá, kit vesztettünk.”

(Müller Péter)

„A hűség és az odaadás bátorsághoz vezet. A bátorság az önfeláldozás szellemét alakítja ki. Az önfeláldozás szelleme pedig megteremti a szeretet erejébe vetett hitet.”

(Uesiba Morihei)

„Az ember értékét nem az adja meg, hogy mennyit tud, hanem az, hogy mennyire van benne szeretet.”

(Szent Ágoston)

„Aki valóban szeret, az folyton bánja, hogy nem szeret eléggé.”

(Colombiére Kolos)

„Mondd az embereknek, akiket szeretsz, ismét és ismét, hogy szereted őket. Az ember szeretete a jóságos szavakból él. Mind az idős és nagy emberek, mind a hatalmasok éheznek egy jó szó után.”

(Ludwig Köhler)
idézetek a szeretetről

„Ha egy ölelés képviselte, mennyire szeretlek, tartom a karjaidban örökre.”

(Mandy Hampton)

„Szeretlek, mint egy kövér srác szereti a tortát.”

(Scott Adams)

„Amire a világnak igazán szüksége van, több szeretet és kevesebb papírmunka.”

(Pearl Bailey)

„Csak a szeretet az amire szükséged van. De egy kis csokoládé időnként nem fáj.”

(Charles Schulz)

„Aki kineveti (…) az öregasszonyt, aki az utcán hangosan beszélget kutyájával, az nem érti sem az állat, sem az ember sorsát. Nem tudja, hogy valójában mi az emberi magány. Az ember nem élhet szeretet nélkül, de anélkül sem, hogy szeressen és szeressék.”

(Szabó Magda)

„Nagyra értékelem a türelmet, a kitartást, de a szeretet talán a legfontosabb. Az, hogy képesek legyünk szeretetet adni és elfogadni.”

(Kapócs Zsóka)

„Minden szerencsés élet csak egyszer szerelmes, a személyisége fejlődésének legkezdetén, az édesanyjába. Bármely későbbi szerelem csak ennek a kivetítődése.”

(Varnus Xavér)

„A szeretet csöndes és józan: nem ordít, nem liheg.”

(Jókai Anna)

„A szeretet homályban is látszik – az erőszak reflektorfényben érzi jól magát.”

(Jókai Anna)

„Az utálkozás, az ellenérzések, az irónia és a közöny, a leereszkedő hozzáállás, a sajnálat, a türelmetlenség – és még sorolhatnám – a dualitáshoz tartoznak, szétszakadást, idegenséget eredményeznek, eggyé válást nem. Az eggyé válás: maga a szeretet.”

(Ara Rauch)

„Mikor szeretek, nem vagyok szegény, és akit szeretek, az sem szegény.”

(Mollináry Gizella)

„A nem szeretés érzése vezet odáig, hogy egyáltalán képesek legyünk fölismerni, hogy mi az, amikor szeretve vagyunk.”

(Bóna László)

„A szeretet a legerősebb hadsereg. Legyen egy barát, a haza, az Isten vagy akár az ellenség iránti szeretet, ez az érzés feltárja előttünk az emberi lélek igazán csodálatos természetét.”

(Ruta Sepetys)

„Mindennek, amit szeretünk, vannak nehezen elviselhető velejárói. Ez igaz a párkapcsolatra is. Mégis, az egész embert szeretjük, a nehéz dolgaival együtt. Még ha le is lehetne választani a nehézségeket, nem biztos, hogy azok nélkül ugyanaz az ember lenne.”

(Nedeczky Júlia)

„A szeretet szelíden, de feltartóztathatatlanul áradó folyam, amely – lassan – mindenkit befogadó óceánná teszi a szívedet.”

(Simon András)

„Egyetlen bűn van a világon, amelyből minden baj és értelmetlen szenvedés ered: nem szeretni! Aki nem tud szeretni, kénytelen mindenféle pótcselekvésre, hogy az életét elviselhetővé tegye.”

(Müller Péter)

„Az embernek nemcsak esze, de szíve is van. És csak ott érzi magát jól, ahol szeretettel veszik körül.”

(Zugligeti Pintér József)

„Feltétel nélkül szeretni megtisztítja a lelket a sötétségtől.”

(Végtelen szerelem (sorozat) c. film)

Nem a tulajdonságok összességét szeretem a másikban, nem is egy tulajdonságokon túli valóságot. (…) Én egy embert szeretek, és azért szeretem, mert ő ő (és én meg én vagyok).”

(Anissa Castel)

„A szeretet azt jelenti, hogy szakadatlanul kitalálunk valamit a másik ember számára.”

(Vlagyimir Levi)

„Lehet belőled nagy ember – és hadd legyen! -, de szív nélkül, szeretet nélkül igazán naggyá nem leszel. Ne bízd el hát magad, ha csodálják elméd tündöklését: sok fényes elme elhomályosult már, de a szív – jó vagy rossz -, megmarad utolsó dobbanásáig annak, ami volt első dobbanásakor.”

(Benedek Elek)

„Most megmarad a hit, a remény, a szeretet,
– ez a három,
de köztük a legnagyobb a szeretet.”

(Szent Pál apostol)

„Ahol szeretet van, ott nincs szükség szavakra. Ennyi. Az halhatatlan. És elegendő.”

(Diana Gabaldon)

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen alkalmakra illenek ezek az idézetek?

A szeretetről szóló idézetek igazi jolly jokerek, melyekkel bármilyen alkalommal élhet, ha környezetében valakit, vagy akár egy közösséget örömteli vagy éppen szomorú esemény ért.

Vannak-e vicces idézetek is a szeretetről?

Kevés vicces idézet van a szeretetről, de érdemes élnie velük, hiszen ezek kicsit kimozdítják az embert a tipikus reakcióból, egyedibbek, személyesebbek lehetnek, és a kedvesség mellett még fel is vidíthatja vele azt, akinek szánja.

Kinek lehet szeretetről szóló idézettel kedveskedni?

Bárkinek, akihez érzelmileg kötődik, és akivel szemben fontosnak tartja azt, hogy a tettei mellett szavakkal is megerősítse ezt az érzést.

Ezek is érdekelhetik még…

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0