0 Termék
Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kombinálás | Milyen munkához illik? | Kiegészítők | Fazonok | Anyagok

A férfi ing a mindennapi viselet része, ezért fontos, hogy a megfelelő vastagságban, méretben, színekben és stílusban egyaránt legyen ruhatárában. Egy ing nem feltétlenül jelent egyet a hivatalos vagy a munkahelyi megjelenéssel! Viselése egy hétköznapi alkalomra, a legkötetlenebb összejövetelre is helyénvaló lehet, és soha nem lesz olyan alkalom, ahova nem illik felvenni egy ilyen ruhadarabot.

Mennyire kombinálható a férfiing? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

A megfelelő szín és stílus kiválasztásával az ing ugyanúgy kölcsönözhet egy kis ünnepélyességet a laza viseletnek, mint ahogy egy kis lazaságot is csempézhet vele az elegáns megjelenésébe. Gyakorlatilag nem létezik olyan igény, szituáció és alkalom, amellyel ne tudna egy bizonyos fazon maradéktalanul hozzájárulni az optimális megjelenéséhez.

A stílusnak megfelelően szinte bármilyen ruhadarabbal és kiegészítővel kombinálható, annak megfelelően, hogy milyen összhatást akar elérni. Ha például állásinterjúra indul, akkor öltönnyel vegye fel, ha egy baráti grillpartira, vagy egy randira, akkor farmerral vagy vászonnadrággal érdemes kombinálni.

Milyen munkához illik hordani?

Amennyiben Ön középvezetői vagy vezetői pozícióban van, illetve, ha irodai munkát, vagy bármilyen szellemi munkát végez, érdemes az inget előnyben részesíteni. Ha a kultúrában, oktatásban dolgozik, vagy olyan intézménynél, ahol rendszeres az ünnepélyes, nyilvános esemény, akkor szintén elengedhetetlen, hogy a ruhatára része legyen néhány elegáns fazonú ing is. Ha nem is viseli minden nap, de legalább tartson egyet az irodai szekrényben, hogy elővehesse, ha szükség van rá!

Szinte minden esetben jól veszi ki magát, ha (a programtól függően) meg tud jelenni egy elegáns, előnyös szettben, melynek alapvető eleme az ing. Ezzel a láthatatlan alkalmazottból könnyen láthatóvá válik. Minden főnök elvárja, hogy a nyilvánosságot kapó eseményeken, vagy az olyan alkalmakkor, amikor egy jelentős külsős személy érkezik a céghez, az alkalmazottai kifogástalan megjelenésűek legyenek. Nem csak a saját, hanem a cég megítélése is múlhat rajta. Ahogy egy elegáns megjelenés lendíthet a karrierjén, úgy egy kevésbé előnyös vissza is vethet rajta.

Tulajdonképpen nincs is olyan munka, vagy munkahely, ahol alkalmanként ne jönne jól az alkalmazottaknak egy-egy ing. Csak az a kérdés, hogy milyen munkahelyen, milyen pozícióban dolgozik, illetve ilyen jellegzetes események milyen gyakran vannak a cég, az intézmény életében.

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Az ékszerek és kiegészítők terén is nagy a szabadság, az ing színe és stílusa határozza meg, hogy milyen kiegészítőt lehet hordani hozzá. Ezeknek egymással és az inggel is harmonizálniuk kell, érdemes az ing, vagy a nadrág színének megfelelően, különböző árnyalatokban gondolkodni. A nyakláncoknak, gyűrűknek, napszemüvegeknek vagy egyéb kiegészítőknek is megvan a maga helye, csak mindig az adott viselethez igazítva kell ezeket a darabokat összeválogatni.

Milyen férfiing-fazonok léteznek?

Van normál fazonú ing, van karcsúsított és extra karcsúsított, hosszú és rövid ujjú is. A választást részint a testalkata, részint a stílusa, részint az adott esemény, helyzet határozza meg, ahova fel szeretné venni, ezért érdemes több különböző férfiinget betárazni. Ha bizonytalan a döntésben, bátran kérjen segítséget kollégáinktól a MrSale Öltönyüzletben, illetve nyugodtan próbáljon fel több darabot, amíg meg nem találja a tökéletest! Mi garantáltan nem fogjuk siettetni a döntésben.

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú változatai közül?

A választás kapcsán az elegancia mellett ugyanolyan fontos szempont lehet a kényelem is. Minden esetben érdemes olyan inget választania, amit valamilyen szempontból a magáénak érez. Fontos, hogy ne legyen olyan az anyaga, ami kellemetlen a bőrének. Ha szúrja, ha viszket tőle, vagy különösen izzasztónak találja, az bármilyen eseményt tönkretehet, legyen az az unokatestvére esküvője, egy fontos tárgyalás vagy egy első randi. Ha kényelmetlenül, feszélyezve érzi magát, nem tudja Ön sem a maximumot nyújtani!

Számos szempontból előnyös lehet a pamuting. Ha valóban komfortosan szeretné magát érezni egész nap, akkor mindenképpen a természetes anyagokból készült modelleket ajánljuk.

A fentiekből egyértelműen látható, hogy a férfiingek világa kifejezetten színes és széleskörű. Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül számos fazon, szín és méret várja Önt a MrSale üzletében!