0 Termék
Oldal kiválasztása

Üzleti póló

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Elegancia faktor | Kombinálás | Kiegészítők | Színek

Mindkét nemre gondolva alakítottuk ki üzleti póló kínálatunkat, amelyek tervezésénél és megalkotásánál egyaránt fontos szempont volt a minőségi alapanyagok és gyártási technikák alkalmazása, valamint a csinos, kifogástalan, munkahelyhez illő megjelenés. 

Nem tudja, mi alapján válasszon a kínáltból? Ebben az írásban sok szempontot gyűjtöttünk össze!

Mennyire számít elegáns viseletnek az üzleti póló?

Sokan talán gondolkodás nélkül rávágnák, hogy „semennyire”, de ez így nem igaz: az üzleti póló is lehet elegáns, csak figyelni kell a szín, anyag, minta harmóniára a teljes öltözködésben. 

A pólóval azt képviselheti, hogy egy a fiatalos, lendületes cége van, és simán lehet egy sportos, vagy sportosan elegáns viselet része. A póló divatos és stílusos, de nem túl merev. Egy galléros pólót is lehet párosítani zakóval vagy blézerrel, így máris sportosan elegáns szettet kap. Természetesen a nagyon hivatalos, nagyon elegáns megjelenéshez nem a pólót ajánljuk, de szinte minden más helyzetben megállja a helyét.

Családi, barátias, mégis tiszteletet kiváltó uniformist szeretne, amivel bizalmasabb légkört teremtene meg a munkahelyen? Ha ez összhangban van befektetői, potenciális célcsoportja ízlésével, akkor a megfelelően stylingolt pólóval jó benyomást tehet. A dolgozók számára is praktikusabb, kényelmesebb lehet egy olyan uniformisban eltölteni egy teljes napot, aminek az alapja egy póló és nem pedig egy finom ing vagy elegáns blúz.

Mennyire kombinálható az üzleti póló? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

Az üzleti póló bármivel kombinálható, a hölgyek nyugodtan hordhatják szoknyával és különböző típusú nadrágokkal is, ahogy a férfiak esetében is egyaránt választhatja a farmeranyagot vagy a szövetnadrágot a póló mellé. Divatos és stílusos lehet, de érdemes a szettet úgy összeválogatni, hogy a póló színe ne csak harmonizáljon a többivel, de a viselet darabjai ne pompázzanak 3-4 színnél több árnyalatban – még akkor se ha az egyetlen szín különböző árnyalatai. 

Milyen kiegészítők illenek hozzá? Miket érdemes kerülni?

Vállalatában az előírt dresszkóddal, vagy az alkalmazottainak megrendelt uniformissal is egységet akar képviselni – ugyanakkor szeretne némi szabadságot is adni nekik? Ezt a legkönnyebben a kiegészítők által érheti el, ahol bizonyos kereteket határoz meg a lehetőségeknek, de nem szabja meg konkrétan, hogy miből mit lehet viselni. A keretet a vállalat profilja, a póló színe és stílusa határozza meg. A kiegészítőknek egymással és a pólóval is harmonizálniuk kell, érdemes a póló, vagy a nadrág színének megfelelően, különböző árnyalatokban gondolkodni. 

Milyen színekben kapható?

A férfi pólót 13, a nőit 5 színben lehet megrendelni. Ezek az alapszínek nagy szabadságot adnak, hogy megjelenítse a cég brandszíneit, vagy a munkavállalók válasszák ki a számukra megfelelő pólót. A V nyakkivágású üzleti pólókat könnyedén lehet emblémázni is. 

Amennyiben szeretne biztosra menni a szín, az anyag, a stílus és a minták harmóniáját illetően, ajánljuk, hogy mindenképp forduljon egy stílustanácsadóhoz. Kollégánk a terepre – az adott munkahelyre – is kimegy, ha kell, és a lehetőségeket felmérve olyan tippeket fog majd adni, amik a legjobban mutatnak majd a cég és a helyszín stílusával összhangban. 

Keressen fel minket bátran, akár emailben, akár telefonon, akár személyesen, és kollégáink szívesen segítenek Önnek megtalálni a megfelelő színeket és fazonokat!