Oldal kiválasztása

Vásárlóink véleménye

Minden véleményt válogatás nélkül megmutatunk, még a negatívakat is.

Kombinálhatóság | Évszakok | Tartósság | Anyagok

Az elegáns, igényes megjelenés az év minden időszakában fontos. Ha Ön olyan terepen dolgozik együtt biztonsági őrökkel, ahol szükség lehet a munkaidőben melegebb ruházatra akkor érdemes elgondolkodnia azon, hogy az uniformis részévé akarja-e tenni a kabátot. Előbbi mellett számtalan érv szól.

Érdemes hozzánk betérnie, keressen átmeneti kabátot vagy hagyományos, meleg téli felöltőt, esetleg esős, szeles időszakra egy esőkabátot, nálunk találhat megfelelőt.  Napjainkban biztonsági őr ugyanúgy lehet nő is, mint férfi, ezért a teljes szettet illetően gondolunk mindkét nemre. Olyan márkákat árusítunk, amely kapcsán biztosan tudjuk, hogy a gyártók esetében a tervezésénél, kialakításánál és megalkotásánál egyaránt fontos szempont volt a minőségi alapanyagok és a különböző technikák alkalmazása, valamint az előnyös és igényes megjelenés biztosítása.

Mennyire kombinálható a biztonsági őr kabát? Milyen ruhadarabok illenek hozzá?

Kabátválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a praktikus szempontoknak is megfeleljen. Akár a további előírásoknak is megfelelve tudják hordani és más darabokkal kombinálni az alkalmazottak.  

Gyakorlatilag nem létezik olyan igény, szituáció és alkalom, amellyel ne tudna egy bizonyos terméktípus maradéktalanul hozzájárulni az optimális munkahelyi megjelenéséhez. Biztonsági őr kabátjainkat bármivel variálhatja, és ha bizonytalan az uniformis kialakításában vagy összeválogatásában, nyugodtan felkeresheti cégünket is, akár személyesen, akár telefonon. Az árajánlatkérés részeként írásban is jelezheti azokat a dolgokat, amelyek kapcsán úgy érzi valami tisztázásra szorul, vagy segítségre van szüksége. 

Milyen évszakban kellemes hordani a biztonsági őr kabátokat?

Az őszi, téli és tavaszi időszakra is gondolunk, a kabátjaink közt egyaránt talál átmeneti időszakhoz illő és télikabátokat is, sőt olyan speciális kabátokat is, amelyek a legnagyobb hidegben is kiállják a próbát. A biztonsági őr kabátok közt van olyan is, ami alá nem is kell rétegesen öltözködni, mert önmagában elég bármilyen hideg időjárás esetén is, akkor is, ha alatta csak egy réteg ruha van. De vannak olyan kabátjaink is, amelyek alá bőven elfér több réteg másik felsőruházati darab is, így van lehetőség a réteges öltözködésre, ha a munka során többször is váltani kell a kinti és beltér között.

Végül, de nem utolsósorban olyan kabátokat is talál, amelyek az évszaknak megfelelően átalakíthatóak, illetve polárbéléssel rendelkeznek.

Mennyire tartós? Alkalmas-e mindennapi használatra?

A válasz igen; számunkra fontos, hogy ne csak kényelmes, praktikus darabokat forgalmazzunk, hanem olyanokat is, amelyeket hosszú időn át viselhetnek kollégái. 

Ezek a ruhadarabok egyaránt tartósak és alkalmasak a mindennapi használatra a munkában. 

Az MrSale-nél biztos garantált ez a minőség, és erről széles és kiterjedt ügyfélkörünk elégedettsége is tanúskodik. Az üzletünk titka a precizitás, rugalmasság és megbízhatóság és az, hogy minden termék esetén garantáljuk a kivételesen magas színvonalú terméket, és a teljes körű szolgáltatást és tájékoztatást. 

Hogyan érdemes választani a különböző anyagú biztonsági őr kabátok közül?

Az elegáns, igényes megjelenés minden termékünknél garantált. Amit a választáskor figyelembe kell venni mindenképp, hogy milyen időjárási- és munkakörülményekhez kell  kabát, amit keres. 

A kabátjaink (a szövetkabátot kivéve) jól bírják az esős időszakokat is, hiszen alapvetően vízlepergető hatásúak. De termékeink közt megtalálható esőkabát is, esőnadrággal kombinálva. 

A munkahelyi ruhadarabjaink világa kifejezetten színes és széleskörű. Biztonsági őr uniformisához a szükséges ruhadarabok mindegyike kapható üzletünkben.  Eseménytől, ruházattól, testalkattól és ízléstől függetlenül számos fazon, szín és méret várja önt a MrSale üzletében!

Az Ön kosara0
A kosár üres.
Vásárlás folytatása
0