Milyen ruha való az örömapának?

Közeleg a gyermeke esküvője, és szeretné, ha kifogástalan lenne a megjelenése? Tanácstalan a színek vagy a kiegészítők terén? Ne aggódjon, ezt a terhet levesszük az Ön válláról – összegyűjtöttük a leghasznosabb tanácsainkat, hogy megmutassuk, milyen ruha való az örömapának.

Bővebben »

 

A lánykérés 7 sarkalatos pontja

Elérkezettnek látja az időt arra, hogy összekösse életét a szerelmével, de még nem tudja, hogyan is megy ez? Milyen lépései vannak a lánykérésnek azon túl, hogy kiválasztja a megfelelő gyűrűt? Összeírtuk a lánykérés 7 sarkalatos pontját, melyet végig kell gondolni még a kérdés bedobása előtt, illetve után.

Bővebben »

 

A céges munkahelyi öltözködés 12 aranyszabálya férfiaknak

A munkahelyi öltözködés fontosságát sokan alábecsülik, pedig rengeteget elárul az illetőről, hogy miként válogatja meg a ruhadarabjait. Egy rossz választás akár téves megítélést is eredményezhet, amit nyilván Ön sem szeretne. Íme a munkahelyi öltözködés 12 aranyszabálya férfiaknak, hogy ne csak a munkája, de a megjelenése is professzionális legyen.

Bővebben »

 

22 idétlenül kedves és őszinte ballagási jókívánság

Egy megfelelően kiválasztott ballagási jókívánság – legyen komoly vagy vicces – számtalan módon örömet okozhat ajándékozás során. Hiszen a meglepetés melletti kísérő kártya mellett tökéletesen mutatnak egy külön erre az eseményre gravíroztatott poháron vagy tollon, telitalálat lehet egy pólóra nyomtatva, de jó ötlet lehet egyedi táblácskára írva is, amely később helyet kaphat az ünnepelt íróasztalán.

Bővebben »

 

140 ballagási idézet általános iskolásoknak és középiskolásoknak

Egy jó ballagási idézet néha egész életünkre velünk marad. Egy ballagás mindig komoly fejezet lezárulását és egy új kezdetét jelenti a fiatalok életében függetlenül attól, hogy az általános iskola vagy a gimnázium padjait hagyják-e maguk mögött. Ilyenkor mindig egy kihívásokkal tarkított, újdonságokkal teli életszakasz veszi kezdetét, új barátokkal és eddig nem ismert helyzetekkel kiegészítve, amelyek garantáltan nem hagyják majd unatkozni az érintetteket.

Bővebben »

 

Milyen a tökéletes esküvői öltözet férfi vendégeknek?

Milyen öltözék való egy férfire az esküvőn? Férfiként ez nem tűnik túl nagy kihívásnak, pedig az öltöny kiválasztásának és megfelelő viselésének ugyanolyan szigorú szabályai vannak, mint a hölgyek megjelenésének. Sok esetben az esküvői meghívó lehet a legfőbb segítség, de ha a menyasszony vagy a vőlegény közeli barát, hozzá is bizalommal fordulhat a kérdéseivel. Amennyiben mégsem szeretné őket zavarni, inkább saját kútfőből szeretné kitalálni, mit is vegyen fel, olvassa el tanácsainkat, és állítsa össze ez alapján az esküvői szettet!

Bővebben »

 

Smart casual útmutató – hogyan legyen lazán elegáns?

Új munkahelye vagy új kinevezése mellé azt ajánlották, hogy a „smart casual” a mindennapi elvárás? Vagy egy céges parti meghívóján olvasta a dress code mellett ezt a kifejezést? Hogyan öltözzön smart casual-be, és hogyan hozza ki belőle a legtöbbet? Megmutatjuk!

Bővebben »

 

Dress Code kisokos férfiaknak – mikor mit illik viselni?

Mit takar a Black Tie és a White Tie (fekete és fehér nyakkendő) a meghívón? Mikor vegyen öltönyt, és mikor elég csak egy zakó? Mikor lehet sportos, és mikor kell szigorúan venni a protokollt? Az öltözködésnek még a férfiak esetében is megannyi írott és íratlan szabálya van – segítünk most eligazodni!

Bővebben a Dress Code-okról »


 


Lady Sale
Női Ruha Outlet 
Minőségi női ruházat 
nagykereskedelmi áron
Ajándék kendőt adunk 
minden hírlevél feliratkozónak! 
(Az ajándék kendőt
üzletünkben veheti át.)

Tovább